< Tilbake til oversikten

Noe å bruke eggeplommer til?

#1

Paris sa for siden:

Hei dere smarte folk:)

I helga har jeg fortjent (syns jeg selv da) noe ekstra godt å spise. Tenkte å lage kokosboller - og da bruker man jo masse eggehvite.

Men hva bruker jeg eggeplommene til? Noen tips?

Et forslag kan kanskje være is? Andre?


#2

SunnhetMedSirrup sa for siden:

is
dip
saus
dressing

har mye på tunga, liksom.. skal se om jeg husker det.. men ikke kast plomma! det er fult av kolestrol og mettet fett , bra det vettu ;)


#3

Paris sa for siden:

He he:) Ja det er bra!! :) Ikke akkurat det vi er opplært til da, men;) Nå vet vi bedre:D

Tenkte på creme brulee også


#4

SunnhetMedSirrup sa for siden:

ja, mousse, (hvordan skrives det, mon' tro? :) )

eggmelk?

oi, jeg føler meg blank:confused:
:(


#5

Areola sa for siden:

bærnè!


#6

Areola sa for siden:

Jeg orka ikke tenke på stavemåten..... :flau:


#7

Kitt sa for siden:

Er det ikke in med fornorsking av ord, da?:p


#8

Tiki sa for siden:

Maiones, eller aioli. Holder seg jo lenge i kjøleskapet også det.


#9

SunnhetMedSirrup sa for siden:

ha ha ha :lol:


#10

chili sa for siden:

Omelett!
Luksusutgaven, blir det da:
med eggeplommer, fløte + krydder. :spisesnak


#11

trillian78 sa for siden:

Åh, eggeplommer er lett å bruke! Nesten alle eggeretter blir bare bedre om man har en ekstra plomme i. Det er da mye venskeligere med disse hvitene som blir til overs :o


#12

SunnhetMedSirrup sa for siden:

signerer!!!


#13

Paris sa for siden:

Ah !! Her var det mange gode tips:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.