< Tilbake til oversikten

Har noen testet Hampmel?

#1

Elinf sa for siden:

Hei
Jeg var på helsekostbutikk på Frogner i formiddag, og der hadde de en hel hylle med hamp-produkter, blant annet en pose med økologisk hampmel.

På posen sto det: 28,7 g. protein, 14,5 g karbohydrater, 45,64 g kostfiber, 9,4 g. fett (kalsium og jern).

"Rikt på fiber og protein. Deilig nøtteaktig smak. God til bakst og jevning av supper og sauser".

"Hampmel er et glutenfritt mel som egner seg godt til både matlaging og baking. Hampmel øker proteininnholdet og mineralinnholdet i baksten og har en deilig nøtteaktig smak."

Så selv om et halvt kilo kostet 55 kr klarte jeg ikke å dy meg - for dette må da kunne brukes til noe ?!?
Det har 3 ganger så mye fett og mye mer protein enn kruskakli, og ikke sååå mye mer karbo...
Hva tror dere jeg kan bruke dette til? Eller har noen evt. erfaringer??
:confused:


#2

SunnhetMedSirrup sa for siden:

takk for tipset! til en saus bruker en jo bare rundt 5-10 gram uansett! takk! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.