< Tilbake til oversikten

Sliter med frokosten

#1

Hannehk sa for siden:

Hvordan skal jeg klare å få spist frokost? Er skikkelig seig om morgenen og trenger noe som er lett og lage samt ikke er for tungt.....? er så matlei for tiden så omeletten jeg har vært vant til om morgenen faller liksom ikke i smak lenger.. dersom jeg hopper over frokost så holder jeg på å omkomme etter en time på jobben... noen som har forslg til en lettere frokost??



#3

Tiki sa for siden:

Har du en type jobb der du kan spise litt på jobb?. Jeg har lavkarboknekkebrød i en boks på jobb, og vi har hvitost i kjøleskap her som jeg kan ta av. Har også en tubeost i reserve. Fungerer helt utmerket for meg. Jeg har ikke mulighet til å spise før jeg drar hjemmefra, men har da mulighet til å spise ett til to knekkebrød etter jeg kommer på jobb :-) En avokado med krydder kan jo også være noe kanskje?


#4

Carisma sa for siden:

Jeg slenger sammen litt cc og bringebær, eller heistad syltetøy på morgnene, og spiser etter jeg har kommet på jobb. Kjapt, og ikke tungt.



#6

SunnhetMedSirrup sa for siden:

lag maten dagen før? skaldeman anbefaler matrester, gjerne og lage store middager, så det blir en lett frokost.

ellers er et jo et brød lagd kvelden før veldig kodt med ekte smør og god ost! ;)


#7

Filakia sa for siden:

Har blitt noen osteknekkebrød for meg i det siste. Spiser frokost i bilen (lang reisevei til jobb) etter å ha levert sønnen i barnehage. 1 kokt egg (noen ganger 2), og et par osteknekkebrød m/pålegg, gjerne gräddost og salami (vanlig eller dansk type) har vært standard her i det siste. Og gjerne et par cherrytomater om jeg husker å ta med det.

Skal prøve å lage litt mer variert mat etter hvert, lavkarbo-lapper, muffins el.lign. Tror jeg... Lett å gå matlei innimellom ja.


#8

NinaOp sa for siden:

Jeg har fått dilla på Minuttbrød!!:heia: Oppskrift finner du her: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27631
Lager kvelden i forveine og legger i kjøleskapet, spiser mellom kvarte og halve brødet til frokost, med smør og pålegg. Deilig!


#9

Hannehk sa for siden:

Takk alle sammen dere er så snille :love:
Sliter med alt som heter mat for tiden så ny inspirasjon er gull verdt! Hva skulle man gjort uten så mange flinke lavkarbere og støtte seg til?? :o


#10

SunnhetMedSirrup sa for siden:

jeg tror det er rundt 10tusen medlemmer her, mins jeg leste det..! så hadde du ikke fått svar hadde nok alle 10000 blitt forundret..:lol:


#11

Cornelia sa for siden:

Jeg bruker litt ulike ting.
Liker veldig godt bakst av kokosmel (veldig lite karber) når jeg er på farta.
Da har jeg det ferdig i frysern, bare å ta opp kvelden før.
Feks:
Osterundstykker
Drop Biscuits
Peanut Butter muffins

Eller lignende oppskrifter.
En annen favoritt jeg aldri blir lei:
Gerds Fløtegrøt

Rask, enkel og god!

Eller rett og slett en gresk salat: agurk, tomat, fetaost, olivenolje og oregano.


#12

Anom sa for siden:

Jeg hadde det travelt her en dag.
Da ble det kyllingpålegg med majones på, rulla inn i osteskiver.

Ble iallefall litt "vomfyll"..


#13

Lurer* sa for siden:

Jeg har det travelt hver dag. Jeg har mange lavkarbolapper liggende i fryseren, hiver 2 stk i microen og spiser på veien, eller når jeg kommer på jobb.

Fant ut at det jeg kaller lavkrabo lapper, heter frokostpannekake her inne:) Jeg lager 6 små lapper av oppskriften til 1 pannnekake.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.