Wiggo sa for siden:
Hva har dere i kjøttdeigen istedefor potetmel?
Wiggo sa for siden:
Hva har dere i kjøttdeigen istedefor potetmel?
SunnhetMedSirrup sa for siden:
kjøtt(kverna)
egg
masse pepper/krydder
thats it
de blir kjempegode:)
Tone-G sa for siden:
Til en halv kilo kjøttdeig bruker jeg å ha i 1 ts salt slik at deigen blir seig og god, så har jeg i et egg, krydder, løk og ca en dl vann...
Kjempedeilig!
Igår lagde jeg kjøttboller på denne måten, men da hadde jeg i tillegg i hvitløk og chillikrydder :sikle: Det var skikkelig godt!
Carisma sa for siden:
Laget Phots's håtte kjøttkaker i går, og å bruke brokkoli og blomkål i var helt genialt :ja:
Furine sa for siden:
Går fint med egg i staden. Eg har også i muskat, masse muskat! :) Nam!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.