< Tilbake til oversikten

Kjøttkaker

#1

Wiggo sa for siden:

Hva har dere i kjøttdeigen istedefor potetmel?


#2

SunnhetMedSirrup sa for siden:

kjøtt(kverna)

egg

masse pepper/krydder

thats it

de blir kjempegode:)


#3

Tone-G sa for siden:

Til en halv kilo kjøttdeig bruker jeg å ha i 1 ts salt slik at deigen blir seig og god, så har jeg i et egg, krydder, løk og ca en dl vann...

Kjempedeilig!

Igår lagde jeg kjøttboller på denne måten, men da hadde jeg i tillegg i hvitløk og chillikrydder :sikle: Det var skikkelig godt!



#5

Furine sa for siden:

Går fint med egg i staden. Eg har også i muskat, masse muskat! :) Nam!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.