Jeg tenkte jeg skulle prøve å lage kokosboller med Splenda til jul. Men i oppskrifta jeg har, står det at til sjokoladetrekket skal man smelte litt delfiafett sammen med den mørke sjokoladen. Jeg har ikke særlig lyst til å bruke delfiafett. Er det noen som har forslag til et alternativ? Vil cocosa fungere, tror dere? Den ikke-jomfruelige varianten, kanskje? Har nemlig sett at helskosten her selger både ekstra virgin cocosa og "standard" cocosa.
Supert! Tusen takk for svar! Da skal jeg ut og investere i cocosa i ettermiddag, ser jeg. :)
Mofedilla, kokosboller er omtrent som store marshmallows (skumgodis) med sjokoladetrekk utenpå, rullet i kokosmasse. Jeg har ikke spist dem forrige årtusen, men forleden nevnte mamma på telefonen at hun hadde laget kokosboller og da fikk jeg hysterisk lyst på...
Vet og vet, han hadde vel sagt det hvis han gjorde det i samme slengen da han fortalte om delfiakaken. Kokosfett er jo mettet fett og tåler varmebahandling...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.