Ser at hodekål har 5,2 karber pr 100g.
Det blir vel for mye karber hvis jeg lager det. Kanskje spare inn på kålen (men den er jo SÅ god...) å ha i mere lammekjøtt.
Noen som har noen råd/oppskrift ang hvordan fårikål kan nytes nå når høsten for alvor har satt inn?:confused:
Selv nyter jeg fåriklen som mamma lager og spiser akkurat så masse kål som eg vil. Er jo ikke hver dag man spiser det og da knapper eg heller inn på karbsene på andre måter akkurat den dagen :)
Men er sikkert mange lure tips nedenfor her som Gerd refererer til :)
Eller så kan du bare bruke spisskål istedenfor hodekål. Smaker så og si det samme, og har bare 0,9 g karber. Bare vær oppmerksom på at spisskålen gjerne kan koke litt kortere enn den vanlige kålen.
Det kommer an på hvor myk du vil ha den. Jeg pleier å hive den i de siste 15-20 minuttene eller noe sånt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.