< Tilbake til oversikten

Fårikål og ketose

#1

emma1 sa for siden:

Hei!

Ser at hodekål har 5,2 karber pr 100g.
Det blir vel for mye karber hvis jeg lager det. Kanskje spare inn på kålen (men den er jo SÅ god...) å ha i mere lammekjøtt.

Noen som har noen råd/oppskrift ang hvordan fårikål kan nytes nå når høsten for alvor har satt inn?:confused:


#2

Gerd sa for siden:

Scroll helt ned på siden her så finner du flere lignende tråder og gode forslag :)


#3

Fungirl sa for siden:

Selv nyter jeg fåriklen som mamma lager og spiser akkurat så masse kål som eg vil. Er jo ikke hver dag man spiser det og da knapper eg heller inn på karbsene på andre måter akkurat den dagen :)
Men er sikkert mange lure tips nedenfor her som Gerd refererer til :)


#4

Mjauritz sa for siden:

Jeg spiser også fårikål med god samvittighet!! Uten poteter selvfølgelig!!;)



#6

emma1 sa for siden:

Tusen takk for svar!
Skal forsøke fårikål med spisskål på søndag.
Hvor lenge skal spisskål koke?


#7

trillian78 sa for siden:

Det kommer an på hvor myk du vil ha den. Jeg pleier å hive den i de siste 15-20 minuttene eller noe sånt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.