< Tilbake til oversikten

Fransk mat

#1

Grovsnus sa for siden:

Noen tips til mat i Frankriket??
Ost finnes jo bøtter og spann, men andre ting, feite og gode.
Skal en snartur til helga.
Mvh Grovsnus
oui ?


#2

Ivory sa for siden:

Løksuppe og and...mmm:rolleyes:


#3

sylwester sa for siden:

Jeg har blitt skjemt bort hos svigers med store smakfulle tomater, squasj, haricots verts og frisk persille.

Foretter:

  • Bladsalat i vinaigrette
  • Tomater og haricot verts i vinaigrette med tuna
    begge kan ha oster til f.eks. Blue d'auvergne eller Roquefort eller Camembert/Brie hvis man ikke liker blå.
Ratatouillle har jeg spist masse til hovedretter. Idag fikk jeg blodig biff i egen saus som de helte litt rødhvin, persille og hvitløk i. Ble veldig godt.

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.