marithja sa for siden:
åhhh nå har jeg jo holdt på med dette ei stund, og lest her inne men klarer ikke å vri hodet mitt rundt å lese karbohydratinnholdet på forskjellige ting!! Føler meg KJEMPEDUM!!!
Nå har jeg spist en sjokolade og der står det :
KARBOHYDRATER 58 gr
av det sukker <2 gr
polyalkoholer33,5 gr
hva er resten av karbene da? Dette blir jo bare 35,5 til sammen?? Dette er en sukkerfrisjokolade....(VIRGINIAS mix choch fra ULTRA)
Men uansett:
Du har karbohydrater, og noen ganger står det :
Karbohydrater hvorav sukkeralkoholer
Karbohydrater hvorav fruktsukker
Etc etc...
Hva skal trekkes fra hva, hva er bra , hva er dårlig- kan noen forklare?? Skulle jo tro at en sjokolade som er laget for å være sukkerfri skulle være grei....:eek:
Kan ikke noen forklare på en enkel og oversiktlig måte ??