Jeg er ny på dette og prøver å lese meg klok (ikke lett)
Hvor mye kan man spise av rent kjøtt som svin, kylling osv?
Det står jo side opp og side ned om hvor mye man kan spise av grønsaker, oster osv osv, men ikke hvor mye kjøtt/fisk man kan spise (pr måltid)
Håper ikke dette var et for dumt spørsmål å svare på :-)
Så mye som skal til for at du blir mett ;). Det lønner seg å spise de feteste kjøttypene, f.eks kjøttdeig framfor karbonadedeig, nakkekoteletter som har tydelig marmorering, bacon etc.
Det kan i noen tilfeller være greit å være obs på proteiner, men så lenge du spiser nok fett, så regulerer det seg stort sett fint av seg selv.
Synes ikke jeg heller.. Jeg har vel akkurat klart å få i meg de grammene med protein jeg trenger for å ikke miste muskler.. 20g karber fra grønnsaker er en god del, med mindre man bare spiser paprika.. Og salat fyller en del, men 20g fra salatblader blir mye i mengde, men lite næring, så ja takk begge deler;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.