< Tilbake til oversikten

Yoghurt?

#1

susip3ws sa for siden:

Går de an å spise de om morningen? Isåfall kalla? E spyr av tanken om egg om morningen, å de e jo ikkje nokke karbo i de:s E spise egg å bacon å de blir ikkje 1 karbo engang, Blæææh. Å da e e mett men må stappe i me alt anna:/


#2

Fungirl sa for siden:

På Ketolyse bør du nok ikke spise yoghurt nei, inneholder som regel endel karbs og de bør heller gå til grønnsaker enn til yoghurt. Hvis du ikke orker frokost så ikke spis, men vent til du er sulten.
Tyrkisk yoghurt er det mindre karbs i så det bør iallefall være denne du bruker :)


#3

SunnhetMedSirrup sa for siden:

tyrkisk har 3,7karbo pr. 100g så du vet det :)


#4

Fungirl sa for siden:

Har aldri brukt yoghurt så derfor har eg ikke satt meg inn i det, vil ikke bruke alle karbsene mine på det liksom :)
Men takk for opplysningen, det er herved lagret på harddisen :lol:


#5

SunnhetMedSirrup sa for siden:

uhm, jeg mente det ikke som en pekepinn til deg, altså! ;)

bare sån info-info :)


#6

Fungirl sa for siden:

Nei nei var ikke det jeg mente heller :) Er bare at eg ikke viste nøyaktig hvor mye det var i verken vanlig eller tyrkisk yoghurt, derfor skrev eg bare at det var mindre for det viste eg :)
Men tok det absolutt ikke som noe kritikk og nå tror eg at det kommer til å sitte hvor mange karbs det er i yoghurt :)


#7

SunnhetMedSirrup sa for siden:

ahaaa :D


#8

martina sa for siden:

Jeg har fått råd av min behandler om å bruke litt naturell youghurt f.eks i smoothie selv om det er litt karbohydrater i den også. Men det kan jo hende det erforskjell på ketolyse og syre/base kosthold som jeg har.


#9

SunnhetMedSirrup sa for siden:

kan du fortelle om syrebasert kosthold? link ? har ikke satt meg inn i det:)


#10

Frk.Sunshine sa for siden:

Jeg bruker av å til å lage "yoghurt" på kveldene av mager kesam, litt bringebær for smakens skyll og litt splenda for å få det litt søtt.
Grei erstatning...

50 g frosene bringebær som du tiner
50 g mager kesam
1-2 ts splenda

ca 6 gram karbo

(Går en del av dagskvoten da..
Derfor passer den best om kvelden når du vet hvor mye du har fått i deg av karbo på dagen..)


#11

Areola sa for siden:

Hvorfor mager kesam? inneholder den mindre karber?

Jeg har ofte blandet litt funlight sammen med creme fraiche - det er godt :)


#12

SunnhetMedSirrup sa for siden:

mager har mindre,ja.

men tyrkisk yoghurt er min favoritt.. den smaker så kremete og fet... mmm!


#13

Alkazelters sa for siden:

Jeg har begynt å lage en veldig god blanding, som består av:
60 gram bær (blanding av bjørnebær og blåbær)
cirka en halv desiliter fløte (iblandet en liten mengde stevia)
En spiseskje sæterrømme
Og en spiseskje cottagecheese.

Jeg har ikke regnet men den kommer sikkert fort opp i 6-10 gram karbs. Det smaker feit og god jåggurt. Du kan jo prøve å tilsette nøtter og!


#14

Frk.Sunshine sa for siden:

Mager kesam innholder mindre karbo og mer protein enn i vanlig :)


#15

Mona S sa for siden:

Hvor kjøper dere sånn tyrkisk yoghurt?


#16

Kitt sa for siden:

På min Rema har de både tyrkisk og gresk yoghurt!:)


#17

snartsnelle sa for siden:

Det har kommet en ny type "yoghurt" som herer SKYR.
Mmmmm..den er god og Karb. snill.


#18

Torkil sa for siden:

Hei
I MENY kjøper jeg av og til gresak og tyrkisk yoghurt nå husker jeg ikke hvilken som har minst KH, men velg den, smaken er ikke så forskjellig.
Det er fet og god og kan uten avrenning av væske brukes til Tzatiki med rikelig agurk (skrelt,delt,"innmaten" tatt ut, grovt revet , lett saltet og avrent 1 time. 1-2 fedd hvitløk og rikelig (noen ss ) god olivenolje, salt og pepper.
Agurk og olje "tynner ut" innholdet av kh.

Velbekomme :D

Torkil


#19

Slank2B sa for siden:

kom på at hoveddelen av en ostekake ofte er gele, philadelphia ost og krem, kanskje man kan lage seg en slags yoghurterstatning/fromasj med heistad gele, philadelphia ost (eller annen smøreost) og krem.. blande sammen og la stivne i porsjonsglass etc..


#20

Kitt sa for siden:

Når jeg har laget Gerds ostekake, tar jeg av litt av fyllet og har i en skål bare til meg!:o
Snadder!:sikle:


#21

Viclin sa for siden:

Det gjør jeg.

Lager fromasj av 1 kremfløte, 1 Heistad gele bringebær, 1 rømme, 1 Tine kremost eller tilsvarende mengde annen kremost og 150 gram bringebær. Putter alt i en stor Tupperwarebolle og setter lokk på. Da har jeg fromasj i mange dager!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.