Går de an å spise de om morningen? Isåfall kalla? E spyr av tanken om egg om morningen, å de e jo ikkje nokke karbo i de:s E spise egg å bacon å de blir ikkje 1 karbo engang, Blæææh. Å da e e mett men må stappe i me alt anna:/
På Ketolyse bør du nok ikke spise yoghurt nei, inneholder som regel endel karbs og de bør heller gå til grønnsaker enn til yoghurt. Hvis du ikke orker frokost så ikke spis, men vent til du er sulten.
Tyrkisk yoghurt er det mindre karbs i så det bør iallefall være denne du bruker :)
Har aldri brukt yoghurt så derfor har eg ikke satt meg inn i det, vil ikke bruke alle karbsene mine på det liksom :)
Men takk for opplysningen, det er herved lagret på harddisen :lol:
Nei nei var ikke det jeg mente heller :) Er bare at eg ikke viste nøyaktig hvor mye det var i verken vanlig eller tyrkisk yoghurt, derfor skrev eg bare at det var mindre for det viste eg :)
Men tok det absolutt ikke som noe kritikk og nå tror eg at det kommer til å sitte hvor mange karbs det er i yoghurt :)
Jeg har fått råd av min behandler om å bruke litt naturell youghurt f.eks i smoothie selv om det er litt karbohydrater i den også. Men det kan jo hende det erforskjell på ketolyse og syre/base kosthold som jeg har.
Jeg bruker av å til å lage "yoghurt" på kveldene av mager kesam, litt bringebær for smakens skyll og litt splenda for å få det litt søtt.
Grei erstatning...
50 g frosene bringebær som du tiner
50 g mager kesam
1-2 ts splenda
ca 6 gram karbo
(Går en del av dagskvoten da..
Derfor passer den best om kvelden når du vet hvor mye du har fått i deg av karbo på dagen..)
Jeg har begynt å lage en veldig god blanding, som består av:
60 gram bær (blanding av bjørnebær og blåbær)
cirka en halv desiliter fløte (iblandet en liten mengde stevia)
En spiseskje sæterrømme
Og en spiseskje cottagecheese.
Jeg har ikke regnet men den kommer sikkert fort opp i 6-10 gram karbs. Det smaker feit og god jåggurt. Du kan jo prøve å tilsette nøtter og!
Hei
I MENY kjøper jeg av og til gresak og tyrkisk yoghurt nå husker jeg ikke hvilken som har minst KH, men velg den, smaken er ikke så forskjellig.
Det er fet og god og kan uten avrenning av væske brukes til Tzatiki med rikelig agurk (skrelt,delt,"innmaten" tatt ut, grovt revet , lett saltet og avrent 1 time. 1-2 fedd hvitløk og rikelig (noen ss ) god olivenolje, salt og pepper.
Agurk og olje "tynner ut" innholdet av kh.
kom på at hoveddelen av en ostekake ofte er gele, philadelphia ost og krem, kanskje man kan lage seg en slags yoghurterstatning/fromasj med heistad gele, philadelphia ost (eller annen smøreost) og krem.. blande sammen og la stivne i porsjonsglass etc..
Lager fromasj av 1 kremfløte, 1 Heistad gele bringebær, 1 rømme, 1 Tine kremost eller tilsvarende mengde annen kremost og 150 gram bringebær. Putter alt i en stor Tupperwarebolle og setter lokk på. Da har jeg fromasj i mange dager!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.