Eller enda bedre, lag selv. Hvis du har en TØRR plass, gjerne med litt gjennomtrekk å henge opp.
Lag en saltlake med grovsalt, den skal være så sterk at en potet flyter, kok gjerne vannet.
(poteten låner du hos naboen, som god lavcarber har du ikke slikt i hus)
Et lammelår bør ligge i 3 døgn
En bog (framfot) 2 døgn
og ribba (til pinnekjøtt ) 1 døgn.
La ribba henge luftig til Jul da er den klar.
Fenalåret til Nyttår.
Og bogen blir fin til suppe utover i Januar.
Mvh Grovsnus
Ha et godt lår.
Har kjøpt begge deler jeg; de hadde TO forskjellige pakker. En med spekemat (fenalår/skinke) og en med salamiavskjær. :sikle: Nyyydelig å vanne ut skinka for så å steke den!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.