Gerd sa for siden:
”Bærdolfsalat”
Dette er da en bærvariant av waldorfsalat ;)
1 bx kremfløte- vispes stiv
1 pose majones- blandes i
2-3 ss rømme- blandes i
Tilsett frosne bær:
-Bringebær
-Jordbær
-Skogsbærblanding
Jeg brukte litt av hvert. Veide ikke opp, men tok til jeg syns det var nok :D
-Bæra røres inni ”sausen”
Tilsett så:
-2-3 stilker stangselleri- små biter
-3.4 ss småkutta rødløk
- Ønsket mengde valnøtter i biter.
Røres godt sammen.
Rett før servering smakes den til med sitron-saft. Jeg brukte 2-3 ss.
Denne var frisk og syrlig, og veldig god til kalkun :D
Edit 2010: La bærene tine og renne av seg saften før du blander de i krem/majonesen/rømmen. Da blir den mye fastere.
Smak til med ev. sukrin.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1873&albumid=327&dl=1263743847&thumb=1[/img]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1827&albumid=130&dl=1262201302&thumb=1[/img]