< Tilbake til oversikten

Hvor lenge steking av kyllinglår?

#1

Sophie sa for siden:

Har frossne kyllinglår jeg har tint i micro.

Har krydret de med salt, pepper og paprikapulver

De står i ovnen på varmluft på ca 220 grader. Hvor lenge skal de stå? Trodde ca 20min men de har nå stått 10 min og ser ikke inærheten ferdig ut

Bør jeg snu de underveis??


#2

Yonah sa for siden:

Jeg steker ca 30 minutter eller mere, kommer an på om de er gjennomtint eller ikke. Men jeg tar de ikke ut før skinnet er sprøtt;) Og jeg snur de ikke.


#3

Sophie sa for siden:

Jeg endte opp med 30 min med full styrke og 10 min med ovnen slått av og på gløtt. Det ble perfekt. Jeg snudde de en gang underveis.


#4

SunnhetMedSirrup sa for siden:

jeg lar de ligge i et bad av smør i rundt 3 timer, på 100-150grader.

da suger de i seg alt det deilige smøret perfekt- og blir skikkelig gode og saftige! :)


#5

Carisma sa for siden:

Å, skal testes, med hvitløkssmør! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.