< Tilbake til oversikten

Noen som er like glad i kakedeig som meg?

#1

vibeke84 sa for siden:

Er det noe jeg elsker så er det pepperkakedeig, bolledeig eller sjokoladekakedeig:) Så drev å rørte sammen noe greier her om dagen som jeg har fått helt dilla på. Så skribler det ned for de som kanskje er i samme båt som meg:o

Sjokoladekakedeig
20g Sjokoladeprotein
1 egg
1 dl soyamelk
30g sukrin
litt kanel og kardemomme
1 dl soyamel
3 ss bakekakao

blandes sammen med mikser, hvis man vil ha det varmt og litt sjokoladefondantaktig så kan man putte det i form og sette det på varmluft 200g i 5 min, sånn at det stivner litt ovenpå og blir varmt, men ikke stekt inni.

Man kan ha på Heistads vaniljesaus om ønskelig, eller litt splenda oppå som en siste finish! Yammmm:p


#2

Filakia sa for siden:

Sjokoladeprotein - er det proteinpulver m/sjokoladesmak, fra f.eks. helsekost?


#3

vibeke84 sa for siden:

ja, :) Man kan bruke alt fra Proteinfabrikken til myrevolution:)


#4

Gracella sa for siden:

Det hørtes godt ut...
Tro om man kan bytte ut soyamelk med kokosmelk?
Soyamel, er det det samme som soyaproteinpulver?? Kan man bruke ketolysebakemixen, tro??


#5

Krøllerellerei sa for siden:

Hihi, nå ler jeg ikke av deg som legger ut oppskrift på kakedeig, det er mer fenomenet. De "mobber" meg så skrekkelig på jobb for hva jeg spiser, hvordan jeg spiser osv. det grenser til det slitsomme, rett og slett. Nå skal jeg si at jeg spiste kakedeig til lunsj i dag! Det inngår som et helt naturlig måltid i en lav-karb-høy-mett diett.
:)


#6

vibeke84 sa for siden:

Ja, det viktigste er at det ikke blir flytende, så soyabakemixen eller kokosmel skal nok fungere =)

Ja, vi er klin gærne vi som driver med dette !!! Men fy søren så godt vi har det :D


#7

Krøllerellerei sa for siden:

Ja!!!!


#8

sirimor sa for siden:

Dere er ikke alene!:D

Jeg spiser en liknende blanding, veldig ofte til lunsj. Enkelt og smelle sammen, og veeldig godt.

Jeg har i tillegg til prot.pulver og vann, også i kanel, bakekakao, e.v.olivenolje, og litt Fedonmusli i for tyggemotstand.



#10

vibeke84 sa for siden:

Spørs hvor lenge du steker den, men jeg hadde den i 5 min på 200g varmluft, blir sånn sjokoladefondant aktig inni, og sprø utenpå=)

Gjorde det fordi jeg ikke klare å vente mer, men det ble dødsgodt!!! =) Steker du den lengre, blir det kake rett og slett =) godt det og! Ha litt valnøtter i eventuelt. Yammm!=)


#11

SunnhetMedSirrup sa for siden:

:d:d:d:d:d:d:d


#12

ireile79 sa for siden:

Hvor mye karber blir det i denne??


#13

vibeke84 sa for siden:

Bruker du soyamelet og et lavkarb proteinpulver blir det ca 5-10g kan jeg tenke meg:) Det er jo litt i kakaoen også, men ikke så mye at det utgjør noe=)


#14

ireile79 sa for siden:

Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaa.... nå blir det kake på meg ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.