< Tilbake til oversikten

Ristede paranøtter

#1

muskatt sa for siden:

Har dilla på paranøtter, men savner salte nøtter som ikke inneholder mange karber. Så idag hakket jeg opp paranøtter som jeg la i en panne med litt olje og Maldon salt- veldig godt !


#2

Kitt sa for siden:

Å, høres digg ut! Må prøves!:D


#3

Carisma sa for siden:

Jeg oppdaget noe annet interessant med paranøtter. Hadde de i kryddeskapet, og noen hadde falt ut av osen og blitt liggende i boksen jeg har de i, uten lokk. Da tok de opp kryddersmaken fra de andre tingene i nærhten! Var utrolig gode. Tenkte å teste det ut mer med å legge de i lukket boks med krydder, og så riste de etterpå.


#4

SunnhetMedSirrup sa for siden:

ikke dumt' ! men mister de egentlig ikke en del næringstoffer når de ristes i varm panne? :( men det er jo knask uansett.. men ja?


#5

sylwester sa for siden:

Jeg har en håndfull med paranøtter og en håndfull med baconcrisp i en pose med meg til alle tider.. Nøttene blir salte og får muligens litt smak også :-)


#6

Brimstone sa for siden:

Prøvde de i dag med hvitløksalt på. Himmelsk!!!!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.