Sophie sa for siden:
Har en kotelett jeg skal steike. Når den er ferdigstekt i panna med smør, kan jeg da ha oppi litt frisk chili og fløte og bare surre dette litt sammen, eller blir det teit saus?
Sophie sa for siden:
Har en kotelett jeg skal steike. Når den er ferdigstekt i panna med smør, kan jeg da ha oppi litt frisk chili og fløte og bare surre dette litt sammen, eller blir det teit saus?
Pearl sa for siden:
Jeg synes iallefall det er kjempegodt.
Sophie sa for siden:
Takk :)
Kun chili og fløte oppi panna etter kotlettene er ferdig? Ikke noe annet?
Pearl sa for siden:
Jeg har brukt forskjellige varianter. Noen ganger bare fløte. Noen ganger har jeg oppi sopp og/eller paprika. Ikke brukt så mye chili, men jeg liker også å surre med spinat. Sopp og spinat har lite karbohydrater. Har også hatt litt tomatboks oppi av og til. Kremet tomat smaker nydelig. Pass på hvis du bruker tomtbokser. Det er veldig store variasjoner i karboinnhold på de forskjellige merkene.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.