< Tilbake til oversikten

Ost og kjeks tips!

#1

NinaOp sa for siden:

Sætre har kommet med noen nye kjeks med kun1,4 karber pr bit! Det er 70 pr 100g, så man må passe seg litt hvis man er på Ketolyse, men hvis det er flere som meg som savner en liten kjeksbit under osten, kan dette være ett alternativ:)
De er hovedsaklig laget av spelt forøvrig.


#2

Zuma sa for siden:

Takk for tipset.
Dessverre holder det ikke med et par kjeks for meg - så jeg står over. ;)


#3

gamlasnyeliv sa for siden:

Synes det blir for mange karber i forhold til hvor lite man kan spise, så jeg holder meg nok til ostechips laget av kavli-ost med rosè-peppersmak. Smaker utrolig godt med smør og camembert :p

Men fint tips for de som kan tillate seg litt mer karber enn meg ;)


#4

NinaOp sa for siden:

Min plan var å spise to tre kjeks med maaasse ost på:) Ikke har jeg tenkt å spise det hver dag heller. Men fant dem i butikken i dag og tenkte jeg skulle prøve sammen med osten jeg kjøpte. Skal teste ut kavlioste-chipsen, hørtes godt ut!


#5

SunnhetMedSirrup sa for siden:

jeg får for knasende gode linfrøkjeks ;) de har jo ikke en karber..(oh,0,5 for egget)


#6

gamlasnyeliv sa for siden:

oppskrift ????


#7

SunnhetMedSirrup sa for siden:

linfrø,olivenolje,egg.

har i grunn ikke noe mål.

tar først egg, så så mye litt hakke og noen hele linfrø til blandingen blir hard, derreter olje. da blir kjeksa knasende. stek rundt 190grader


#8

gamlasnyeliv sa for siden:

Nå står de i ovnen. Lurer på om jeg har gjort noe feil, for det bobler av det-ser ut som om det koker i smør.... Skal det det ? Hvor lenge steker du de sånn ca ? Skal de tørke med åpen dør etterpå, eller er de ferdig når de er stekt ? Jeg hadde alt oppi langpanna- er det slik du gjør det, og skjærer opp etterpå ?


#9

SunnhetMedSirrup sa for siden:

ja det skal bobble av de:)

når de er ferdig, la de stå og la det renne in i de. (det kommer ikke til og renne mere av de)

ellers blir de tørre. :)


#10

SunnhetMedSirrup sa for siden:

og foresten, jeg skjerer altid opp først, vet ikke hva som skjer hvis du skjerer når de er ferdige, aldrig prøvd.

men ikke tørk av det som bobbler opp! :) bare la de stå og hile seg;)


#11

gamlasnyeliv sa for siden:

ok- inne i ovnen eller ute ? Og det er riktig at jeg skal skjære de opp etterpå (rett etter jeg har tatt de ut ?) -Og ca. hvor lenge steker du de ?Sorry mange spørsmål, altså :o

Jeg hadde i litt solsikkefrø og litt sesamfrø også, og det lukter helt fantastisk :) Må nok unne meg et knekkebrød med camambert etterpå, ja ;)


#12

gamlasnyeliv sa for siden:

Så nå at du skjærer opp først- jaja, da får vi se hvordan det går -hehe


#13

gamlasnyeliv sa for siden:

Da har jeg spist tre biter med smør og camembert, og det var veeeldig godt :sikle:
Tusen takk for fin oppskrift :klem:


#14

Iset sa for siden:

Oj jøss, det må jeg prøve.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.