Julie28 sa for siden:
Usikker!
Hei alle sammen!
Jeg trenger litt hjelp. Har levd generell lavkarbo siden i vinter, og gått ned de kiloene jeg vil. Har kuttet alt av pasta, brød, poteter osv, men spist meg god og mett på alle mulige gode retter med inspirasjon fra oppskriftsforumet,- takk for det! :) Jeg er rett under 1,70 høy og veier idag 57 kg.
Nå skal jeg vedlikeholde da, det er vanskelig! Jeg vil holde vekten, og jeg trener såpass mye at jeg egentlig ikke tror det blir et problem, men er likevel redd for at jeg spiser "feil", for mye/lite, har ikke helt oversikt over hvor mye/lite karber jeg får i meg, hvilken filosofi jeg egentlig burde si at jeg følger, osv. Forvirringen er litt total for øyeblikket!
(Trener 45 min sykkel og styrke 5 dager i uka, ca 1 time og 15 min trening tilsammen. I tillegg går eller sykler jeg til og fra jobb hver dag, tar ca 45 min å gå en vei.)
Spiser stort sett det samme hver dag, allsidighet er ikke min styrke:o
Før frokost og trening: 1/2 glass cultura pære med 1 sslinfrø og 1 ss sesamfrø
Etter trening/frokost: 1 yoplait 0,0 med MYE fedon-musli
Lunsj: Stort sett 2 kyllinglår
Mellom: 2-3 babybel
Middag: Laks/kylling/torsk/reker med enten grønnsaker (blomkål og brokkoli stort sett) eller salat av isbergsalat og akurk. Mange ganger lager vi dette i ovnen i ildfast form, med en miks av 1 boks creme fraiche, masse revet ost og 3 eggeplommer blandet. Fantastisk godt!
Jeg drikker i tillegg 2-3 liter vann hver dag.
Hvilken filosofi er dette?! Hvor mange karber er det ca? Jeg prøver å velge kun matvarer som har under 5gram karb pr 100 gram, noen ganger opp mot 7 gram.
Lurte også på om jeg nå som jeg har gått ned de kiloene jeg vil kan begynne å lage litt brøderstatninger, og kanskje en og annen frukt i uka?
VELDIG takknemlig for innspill!!!
Hilsen Julie