< Tilbake til oversikten

Grønnsaks Wok-Karbosaras variant tilbehør til biffmat

#1

Karbosara sa for siden:

WOK- tilbehør til biffmat: (2 personer)

1-2 stangselleri
5-6 sjampinjonger
1/2 rødløk

alt dette deles opp i bliter og brunes i wokpannen med godt smør og litt olje.

Så har man oppi
ca 2 ss soyasaus
1 krm ingefærpulver
1 stor ts hot mangochutney eller søt chillisaus
1/2 ts østerssaus.(denne er veldig salt, vær forsiktig!)

Smak til med salt og pepper hvis du syns det trengs mot slutten.

La alt "steke" seg i wokpannen og fjern fra varmen før det blir brent. Bruker sterk varme og den må passes på!

Av og til bruker jeg litt fløte i. Da blir det som en stuing.:)

Var omtrent sånn.:cool: Vel bekomme!


#2

Gerd sa for siden:

Og denne Karbowoken ble tilbehør til middag i dag :sikle:

Nyyyyydelig!!!!!


#3

Karbosara sa for siden:

Hehe...koselig!

Den er deilig med kyllingbiter eller lammekjøttbiter og.:ja:


#4

Gerd sa for siden:

Mmmm... jeg hadde lammelår til :D



#6

Kitt sa for siden:

:sikle:Jeg har drømt om denne siden Trysil- turen i mai!:sikle:

I morgen skal det handles inn. Var litt tommere i kjøleskapet enn jeg trodde, gitt!:rolleyes:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.