< Tilbake til oversikten

Fårikål

#1

Paris sa for siden:

Nam...nå er det Fårikål-tid igjen:)

Men hva i alle dager spiser dere til? (hodekål er greit, eller?) Jeg syns poteter er veldig godt til fårikål...men det er jo helt uaktuelt. Og gulrot er jo nokså godt til. men det er jo heller ikke noe alternativ. Sitter igjen med da? Fårikål er jo noe man ikke skal kødde for mye med da;)


#2

Abbe sa for siden:

Har ikke noe svar, men lurer igrunnen på det samme... Har lyst på får-i-kål! :D


#3

Carisma sa for siden:

I de seinere åra har jeg spist bare får og kål. :D Var ikke spesielt glad i det før, men nå syns jeg det er godt i ny og ne :ja: Går helt fint uten potet.


#4

mofe sa for siden:

Er nydelig uten poteter også! :ja:


#5

Gerd sa for siden:

scroll helt ned til bunn av siden her så finner dere flere lignende tråder ;)

Åsså kan dere bruke søkfunksjonen oppe til høyre her :)

Jeg, bruker å koke masse kjøtt, litt kål, og bruker dampa blomkål som potet :D


#6

SunnhetMedSirrup sa for siden:

jeg skal ha det på fredag hos min far, og jeg skal heller nye det møre gode kjøttet en en Potet! :lol: ;)


#7

Margrethe sa for siden:

Mye kjøtt med mye fett på og kål holder for meg. Når kålen er kokt helt mør i fettet... mmm! Det i seg selv er grunn til å begynne på ketolyse!


#8

SunnhetMedSirrup sa for siden:

amen!


#9

Gracella sa for siden:

Jeg savner heller ikke poteten i fårikålen.


#10

Tiki sa for siden:

Det fikk jeg lyst på nå. Jeg har vært vant å bruke litt hvetemel som gjevning, for å få litt tykkere saus. Hva egner seg å bruke i stede for til det?


#11

Paris sa for siden:

Ingenting;) Blir litt tynn saus men kjempegodt:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.