CamillaN sa for siden:
Og det i "karbo-vennlig" versjon - noen gode tips?
CamillaN sa for siden:
Og det i "karbo-vennlig" versjon - noen gode tips?
Gerd sa for siden:
Jeg flytta tråden din til spørsmål om matvarer og oppskrifter jeg :)
Hva er egentlig i den orginale kaffe moccaen da?
CamillaN sa for siden:
Caffe mocca 1 porsjon
1 glass/bolle
1 dl espresso kaffe (ferdig laget)
1 1/2 dl varm melk, skummet opp med visp
50 g smeltet selskapssjokolade
2 ss krem
litt reven sjokolade til pynt
Tusen takk for at du flyttet den til rette plassen Gerd :)
Rin sa for siden:
Dette burde gå an å få til - med kaffe, krem, eggemelk og sukkerfri sjokolade, feks? Eggemelk finnes oppskrift på i drikke-delen av oppskriftforumet, sukkerfri sjokolade/kokesjokolade finner man på helsekost og noen butikker, såvidt jeg vet.
Yonah sa for siden:
Espresso, en bit sukkerfri sjokolade og piska krem er godt og blir som kaffe mokka om du heller noe av kaffen på etter at du har hatt på fløen.
Nannah sa for siden:
Sterk kaffe, fløte, kakao og litt flytende natren :ja:
CamillaN sa for siden:
Takker for tips :)
Men kakao - er ikke det litt fy fy?
Maja sa for siden:
Hvilken kakao er det snakk om? Type? Merke?
(spør litt detaljert, så jeg ikke gjør feil...:D)
Monicah sa for siden:
jeg lager eggemelk med bakekakao i, og det er ikke så ulikt caffe mocca:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.