Gir sa for siden:
Jeg fikk et genialt råd fra en venninne her om dagen:
Når man skal kutte ferske champignoner; Del dem enkelt opp med en eggedeler :)
(Bare sørg for å legg dem kaldt først, ellers kan de lett "smuldre")
Gir sa for siden:
Jeg fikk et genialt råd fra en venninne her om dagen:
Når man skal kutte ferske champignoner; Del dem enkelt opp med en eggedeler :)
(Bare sørg for å legg dem kaldt først, ellers kan de lett "smuldre")
Nille sa for siden:
Den va'kke dum du !! Faktisk ganske genialt ! :D
Ingo sa for siden:
Jammen, jammen... :høh:
Kutting er jo halvparten av morroa med et måltid da... Skarpe kniver, og "takk, takk, takk"-lyden av stål mot kuttefjøl... Kan jo ikke bar gjøre sånn at matlaginga blir FOR enkel heller da ;)
Synd generell skjæring er en jobb, der ville jeg virkelig gjort meg bra... Nærmeste man kommer er vel kjøttskjærer, og der er det da så få jobber. Hmmm. Forslag til jobber?
Marianne sa for siden:
Hva med kokk på kinesisk restaurant i wok-seksjonen, da Ingo?
Eller sushi-chef? (Var ikke det vanskelig å si :p )
[color=#800080][/color]
Jeg også liker kutting best, steking liker jeg ikke, koking er en eh...nøytral aktivitet for meg, tror jeg ;)
[color=purple][/color]
:klem: Marianne
smosje sa for siden:
Ja, kuttingen er moro syns jeg også! (men ikke med sløve kniver, nei!)
Jeg lurer litt på om egg-deleren fort vil bli sløv av å fungere som sopp-kutter? Innbiller meg det, jeg :rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.