HP sa for siden:
[center]Biff i rømmesaus![/center]
[center][/center]
[center]Jeg liker å steke/koke maten min litt godt, så derfor tok jeg dette delikate bildet fra stekepannen! [/center]
[center]Intro-mat på sitt beste! :D[/center]
[left]Dette trenger du:[/left]
-
[left]Biff[/left]
-
[left]75g Brokkoli[/left]
-
[left]75g Rosenkål[/left]
-
[left]100g Seterrømme eller Crème Fraiche[/left]
-
[left]3ss Smør[/left]
-
[left]Krydder: Pepper, tyttebær og litt salt[/left]
[left]Slik gjorde jeg det:[/left] -
Varm smøret i pannen til det får en gyldenbrun farge
-
Ha i biffene - jeg hadde pepper på dem først
-
Når du snur biffene legger du i rosenkål og brokkoli
-
Ha så i rømme og tyttebær
-
La det koke under lokk til alt blir mørt - etter smak.
-
Smak til med mer pepper og tilslutt salt
-
Nyt det! :D
Jeg har brukt tyttebær, det går på introduksjonen om du bruker det som krydder ca 1 ss, men ikke hver dag... ;).
Om du liker biffene litt mindre stekt er det bare å ta dem av før.
Oppskriften over gir ca: 7-8 gram Karbo!