< Tilbake til oversikten

Biff i rømmesaus

#1

HP sa for siden:

[center]Biff i rømmesaus![/center]

[center][/center]

[center]Jeg liker å steke/koke maten min litt godt, så derfor tok jeg dette delikate bildet fra stekepannen! [/center]

[center]Intro-mat på sitt beste! :D[/center]

[left]Dette trenger du:[/left]

  • [left]Biff[/left]

  • [left]75g Brokkoli[/left]

  • [left]75g Rosenkål[/left]

  • [left]100g Seterrømme eller Crème Fraiche[/left]

  • [left]3ss Smør[/left]

  • [left]Krydder: Pepper, tyttebær og litt salt[/left]
    [left]Slik gjorde jeg det:[/left]

  • Varm smøret i pannen til det får en gyldenbrun farge

  • Ha i biffene - jeg hadde pepper på dem først

  • Når du snur biffene legger du i rosenkål og brokkoli

  • Ha så i rømme og tyttebær

  • La det koke under lokk til alt blir mørt - etter smak.

  • Smak til med mer pepper og tilslutt salt

  • Nyt det! :D
    Jeg har brukt tyttebær, det går på introduksjonen om du bruker det som krydder ca 1 ss, men ikke hver dag... ;).

Om du liker biffene litt mindre stekt er det bare å ta dem av før.

Oppskriften over gir ca: 7-8 gram Karbo!


#2

Skorpia sa for siden:

Der ga du meg en god ide,det med tyttebær altså:-)

Har tyttebær i fryseren,og har prøvd å lage syltetøy av noe men blir grusom smak med de søtningsmidlene.
Men klart å ha det i rømmesaus,må jo være en aldeles strålende ide;)


#3

Lyktestolpe sa for siden:

Lure på om den sausen går til innmat og?? Hvis en berre koker nyrer og hjerter godt og tar de opp i steikepanna igjen når en steiker levra.....


#4

HenrikBooe sa for siden:

Prøvde denne nettopp :)
Smakte fabelaktig :) Takk for du delte den med oss :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.