Black sunday er en "Schleger" her i huset i alle fall. Serveres med rømme eller pisket krem og rørte bringebær (Kjøper en pose med frosne bær).
Den syrlige rømmen og de "sursøte" bringebærene passer perfekt med kaka!
Men black sunday bør stå over natta. Men det er altså den beste kaka i verden! Man må jo ikke servere den med rømme. Den er god som den er, eller med sjokoladelokk, eller/og piska krem :)
Fedons franske sjokoladekake er veldig god! Det kan jeg love deg!
Du kan bytte ut fruktose med splenda e.l. (Fruktose kan du ikke bruke på ketolyse).
Meeeen, Gerd skriver at denne er "ulovlig" for oss ketolysere......æsj asså, typisk.
Men den høres veeeldig deilig ut.
Skal lagen den.....en gang i fremtiden...........
Litt dumt å lage en hel sånn kake når både jeg og gubben går på ketolyse, og knapt bør unne oss ett stykke..... og 3 åringen bør iallefall ikespise opp resten...........ille å lagen den for å ta 2 stykker, og "hive" resten.....hehe,
-Skal ikke ha gjester, så ingen kan hjele til å spise heller!!
Nei da vet jeg ikke, gitt!
Du kan jo alltids halvere oppskrifta og ha den i muffinsformer.
Du kan spise litt av denne på Ketolyse, om du vil, det er jo bursdagen din! Men igjen, så er det ikke noen lov som sier at man må spise kake på bursdagen sin, heller :o
For å gjøre det enkelt kan du kanskje heller lage noen lavkarbovafler, de er lovlige på ketolyse, og de er knallgode!
Det er vel fruktosen som er ulovlig? Som photobscura sier, bytt ut fruktosen med splenda.
Har shatt med Fedons franske i barnedåp, og den var kjempesuksess, ungene som var der spiste over halve kaka (2 barn... )
Vel, da ble det ikke noe is eller kake på meg i dag.
Lagde jo is med fruktose i går, men jeg tømte ut igjen isen, og kasta fruktosen..........:(
Så da blir det å handle splenda eller natreen i morra.
Skal ha ett par gjester på søndag, og tenkte at jeg da kunne servere gerds ostekake, og den der sjokolade delice....... og evt litt sjokolademosse....
Åååh, missforstått deg jeg da. For når jeg så hva du skrev inne på siden jeg kom til når jeg klikket på linken til photobscura, så var det at du skrev at kaken totalt inneholder for mye karber for oss på ketolyse......
Trodde det da betydde "fy-fy" jeg......hehe............
Men kanskje det blir bedre med splenda eller natreen?
Eller nå er det jo en del karber alikevell i den kaka.....
Huff, tenk om man kunne få begge deler......spise ubegrenset av hal man likte samt en sunn og frisk kropp..... hehe......
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.