Disse er de beste muffinsene jeg har smakt på lavkarbo. Veldig lik avnlige høykarbo muffins, både i smak og konsistenes.
Jeg har virkelig undervurdert kokosmel som ingrediens men nå skal jeg videreutvikle dette fremover. Burde gå ann å lage sukkerbröd og alt mulig.
Helt supert!
Jeg kjøpte det i sverige på helsekost, men man får det også på feks. Iherb
Supergode muffins 3 egg 2 ss. smør 3 ss. fløte 3 ss. sukrin litt salt Noen dråper vanilje ekstrakt/essens 1/3 ts. bakepulver 20-25 gram kokosmel
Hell i smurte muffinsformer, stek på 200 grader (jeg brukte varmluft) i ca. 15 min til de har en fin gylden farge. Man kan tilsette no godt i dem om man ønsker før man setter de i ovnen, feks. bær, nøtter etc. jeg hadde i blåbær det var veldig godt.
Nam, de ble kjempegode! Lagde dobbel oppskrift, og skal servere dem i bursdagen min i dag :) Mine fikk en litt funky farge pga blåbær med litt for mye saft. Men hadde valnøtter i også, og det ble kjempegodt :D Tusen takk for oppskrift!
Bare hyggelig!
Ja, det blir litt knæsj farge av blåbærene i hehe. Synes disse er veldig gode. Lurer på om det hadde gått ann å lage en eller slags vaniljekrem som man kunne hatt i midten, sammen med bærene. Da hadde de nok blitt farlig gode!
Disse var knallgode! Kjøpte kokosmel på Supernature i går, og lagde en dobbelposjon med disse nå i dag. :)
Kjempe lenge siden jeg har laget noe som helst av bakeverk, så måtte se litt på fremgangsmåten som sto beskrevet på pakken med muffinsformer, og der var det et oppskriftsforslag på muffins (riktignok ikke lavkarbo) som jeg stjal en ingrediens fra... 1 ts med kardemomme, og det ble veldig godt!
Lagde ene halvparten med blåbær og den andre halvparten med valnøtter; veldig godt begge deler. :)
Har seks sånne stående i ovnen nå. Har søtet med grønn stevia fra friendlyshop. Brukte bare 2 kryddermål.
Nå er de stekt og står på benken, vel nesten alle står på benken ;)
Det var litt lite søtning :rolleyes:
Ja ja, 1 kryddermål til neste gang. Må være litt forsiktig med den grønne steviaen for det blir fort for mye. Syns de ser helt ut som bakverk. Litt antydning av egg i den jeg har prøvd. Får se hvordan de er når de er kalde....
Disse lagde jeg i helgen, etter omsider å ha skaffet meg kokosmel fra Super-Nature nettshop.
Altså min første erfaring med kokosmel, og jeg ble gledelig overrasket.
Disse ble knallgode, og konsistensen ble veldig lik vanlige muffins.
Datter på 12 likte disse også veldig godt.
Jeg gjorde en liten feil; jeg syntes røra ble litt tynn, så jeg heiv i en ss til med kokosmel, men det gjorde sitt til at de ble nokså kompakte, så det skal jeg ikke gjøre neste gang...
Søtet med 10 knuste suketter og en ss sukrin, akkurat passe.
kjempegode muffins!!! jeg lagde dem nettopp. Fikk 10 stykker i små former. jeg bakte dem helt uten blåbær og nøtter og hele røra har bare 2.71 karbohydrater..genialt. datteren min fikk smake og hun likte dem kjempegodt :)
Mine ble litt for "eggete" i konsistens... Hmmm.
Jeg prøvde å lage en "poppy seed lemon"- variant, men det funka dårlig :p
Smakte nedten ikke sitron, engang... Kanskje det var derfor de ble så eggete? Pga sitronessensen...
De var kjempegode. :) Jeg er heller ingen fan av kokos, men de smakte utrolig bra. Til og med min sønn på 6 syns de var gode. Laget 3 med rips til meg og 3 med en teskje syltetøy uten sukker til han, og det endte med at han likte mine best. ;)
Har nettopp laget disse for å ha med på langtur. De ble kjempegode. Dobla røra, og det gikk heilt fint. Har også dilla på dine vafler med kokosmel. Nyydelige. Tusen takk for at du deler oppskriftene med oss :heia:
Fortsatt god Pinse :)
NAM! Knallgode. Og jeg er nybegynner og blir irritert om bakst smaker egg og andre ting det ikke skal. Dette smakte rett og slett muffins, med skikkelig konsistens også!
Laget nettopp disse her hjemme og de falt veldig i smak :D
Puttet i blåbær i de fleste og noen naturell til poden som ikke liker bær. Skal prøve med rips og jordbær også senere for disse vil bli laget om igjen :)
Kom nye ut av ovnen nå. Smaken var bra den. Men syns det merker kokossmaken veldig mye. Og enig med at de var litt eggete. Men for all del. Nå høres jeg veldig negativ ut. De var absolutt å anbefale! Tusen takk for at du delte oppskriften!
De smaker best når de er kalde. Jeg synes det ikke smaker så mye kokos av dem da.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.