< Tilbake til oversikten

Hvor mange karb i nøttemuffins?

#1

PhaTSo sa for siden:

Jeg har funnet denne oppskriften her inne, men lurer på hvor mange karb det er i en muffins, evt hele røren.
Noen som vet er jeg kjempe takknemlig :)

12 muffins (store amerikanske muffinsformer)

113 gram malte mandler
113 gram malte valnøtter
80 gram smør
113 gram revet ost
4 egg (medium eller store)
1 ts bakepulver


#2

Yonah sa for siden:

Eh, hvor fant du de? Aldri hørt om noe som bare kalles nøttemuffins her inne...


#3

PhaTSo sa for siden:

Oj, glemte å legg til oppskriften...


#4

PhaTSo sa for siden:

Jeg husker ikke hvor jeg fant de...det var i et galleri lignende greier, for det var bilder på enkelte oppskrifter.


#5

Areola sa for siden:

Regner vi det ut for gjør vi deg bare en bjørnetjeneste. Hva gjør du når neste oppskrift dukker opp?
Det er en matvaretabell på forsiden, sjekk denne og regn ut.

Om du lurer på hvordan du skal regne det ut, er det bare å spørre :)



#7

Yonah sa for siden:

Bruk matvaretabellen ja, tar deg bare noen minutter å regne ut. Et egg veier mellom 50 og 70g, det står på kartongen hvor tunge egg du har;)


#8

PhaTSo sa for siden:

Bruker bare de det allerede står på :D :D


#9

Yonah sa for siden:

Ja, da går du glipp av himla m*e god mat! Men hvordan gjør du det eller i dagliglivet? Du veier da vel maten eller for å ha kontroll på karbene? Og da må du vite hvor mange karber det er i 100g agurk, paprika osv. Det er fantastisk enkelt å regne ut. Og ellers ville jeg ikke stolt på alle, ingrediensene kan ha forskjellig karboinnhold fra merke til merke.


#10

amiga sa for siden:

I følge et annet forum er det 22 karbohydrater i hele røra.


#11

PhaTSo sa for siden:

Jeg har Atkins karboteller. Men er ikke alltid jeg veier...
Og i den står det at Selleri har mye karb, mens på pakken står det lite. Så varierer en del ja :)


#12

PhaTSo sa for siden:

Takk. Det stod det i den linken lengre opp også.


#13

Areola sa for siden:

Ja, som Imse sier, da går du glipp av mye god mat..


#14

Carisma sa for siden:

Også blir man veldig avhengig av andre... Med litt trening i karboregning kan man gjøre så og si hvilken oppskrift som helst lavkarbo helt på egenhånd, og nærmest i hodet.


#15

PhaTSo sa for siden:

Neida.. :) Det går så fint så :)
Men så er jeg i startfasen da, kanskje senere :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.