< Tilbake til oversikten

Bogskinke?

#1

Tobben sa for siden:

Ser det er nitritt i bogskinken. Er det "greit" å spise bog om jeg fjerner geleen på skinka? :confused: Hva med piknikskinke/kalkunskinke?


#2

Yonah sa for siden:

Jeg spiser det, det er jo rent kjøtt. Men jeg foretrekker gullskinke, selv om den er svind*r.

Geleèn er egentlig buljong, så litt salt er det nok i den. Jeg har igrunn litt problemer med at jeg får for lite salt, så alt vann renner tvers gjennom og det blir enda verre. Litt ekstra salt retter opp i dette.

På lavkarbo spiser man gjerne så rent mat, at jeg personlig ikke tror det skader med litt ekstra salt nå og da. Jeg tok blodprøve nå, og natrium lå på 137 og referanseområdet er fra 137-145.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.