< Tilbake til oversikten

Bursdag snart

#1

Jannicke sa for siden:

Jeg skal feire en fødselsdag snart.

Det er SJOKOLADE og IS som er det absolutte vinneren her i hus.

Tenkte lage Sjokolademosse fra ketolyseboka....noen som har erfaring med den?

Hva med iskremen som står i boka? Er den ålreit?

Er sånn der spruteboks med kremfløte veldig mye karbo i?

Hva er det beste søtning erstatteren?
Når jeg vanligvis pisker krem, har jeg i litt uanstendige mengder vaniljesukker får å få den søøøøøt..............


#2

scartz sa for siden:

Når jeg lager piska krem bruker jeg natreen i pulverform, det funker helt fint :)
Ganske sikker på at det er masse karbs i "spruteboks" krem :p


#3

Kitt sa for siden:

"Sprutekrem"
Ingredienser:
Kremfløte(98%)
Sukker(1,5%)
++

Næringsinnhold:
Protein: 2,0g
Karber: 4,5g
Fett: 38,0g

250g i boksen


#4

Jannicke sa for siden:

Men da går det vel fint an å bruke den til sånn en dæsj på evt sjokoladekake ol??
Dersom det er 4,5 kh pr100gr....??


#5

scartz sa for siden:

Ja det går sikkert fint :)
Men bare husk at den kremen ikke er så veldig søt!


#6

Jannicke sa for siden:

Åh, er den ikke?
Trodde den var lissom ferdig søta jeg.... usj....
FÅr prøve meg litt frem!!


#7

scartz sa for siden:

Jo den er det, men når jeg pisker krem selv foretrekker jeg å lage den søtere...


#8

Yonah sa for siden:

Jeg s*nes den er veldig søt jeg da...
...men jeg bruker maks 3ts til 3dl krem når jeg pisker krem( jeg spiser ikke sukker nå da;) )


#9

Carisma sa for siden:

Pisket fløte med splenda eller sukrin og litt vaniljeessens blir fin krem, billigere også :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.