2 hoder blomkål kuttes i grove biter.
Fylles opp med vann så bukettene dekkes såvidt, ha i litt salt
Kokes i 10-15 min
Bruke stavmikser til det blir jevn masse
Ha i litt smør og salt/hvitt pepper
Blir det for mye vann, bør vannet helles ut før jeg moser?
Noe annet jeg bør gjøre? Har ikke så lyst på ost, fløte eller hvitløk i, med mindre det er ett "must" i denne retten.
Jeg renner alltid av vannet i et dørslag før jeg lager mosen. Ellers blir den for vassen.
I tillegg pleier jeg å blande i noen buketter brokkolig, det blir godt!
Jeg tåler ikke meieriprodukter lenger, men jeg pleide å ha i en klatt rømme, smør, hvitløk, salt og pepper. Nam nam!
Ungene har angst for grønt som er blandet inn i annen mat, så må lage blomkålmosen ren og servere broccoli ved siden av (for det spiser de :confused:, rare barn :p)
Jeg bare putter så mye jeg trenger i en form m/lokk og setter det i mikroen 3-5min avhenging av mengden.
Tilsetter litt smør og de gangene jeg vil ha litt mer smak putter jeg oppi et par biter fetaost i chili!:sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.