< Tilbake til oversikten

Kan revet blomkål (juskeris) fryses rå?

#1

Yonah sa for siden:

Tenker på om det går an å kjøre masse blomkål i food prosessoren og fr*se rått og bare ta opp det man trenger der og da? Det er så billig blomkål nå..


#2

Areola sa for siden:

Jeg har gjort det med hell ihvertfall.
Men fersk er jo selvfølgelig alltid best :)


#3

Yonah sa for siden:

Blir den mjuk om den fr*ses? Jeg pleier å steke den på to minutter for å få knasende ris..


#4

Areola sa for siden:

Ja, det mener jeg... Og litt soggy.. (en stund siden jeg fryste ned sist, men takk for tips, det er jo shitbillig nå)
Jeg tar det som regel i mikroen, jeg, og da blir det mykt uansett..


#5

Areola sa for siden:

Kjøp en blomkål i dag, fres og frys ned. Sjekk om den er brukelig i morgen :)


#6

Gerd sa for siden:

Ja, det går an. Men den blir "slappere" jo lenger den ligger i fryseren :ja: Vet ikke hvorfor.:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.