< Tilbake til oversikten

Pesto

#1

Nille sa for siden:

PESTO
1 potte basilikum - (bladene pelles av og has i hurtigmixer)
30-40 gram pinjenøtter (ristes i panne, avkjøles og has i hurtigmixer)
1 neve revet parmesan (has i hurtigmixer)
2 (+) fedd hvitløk (hakkes og has i hurtigmixer)
litt salt, litt pepper
og til slutt et par ss extra virgin oliven eller avocadoolje

wrooom wroooom med mixeren - spe ut med avocado eller olivenolje til ønsket konsistens. Mye olje til dressing, litt mindre og en fastere pesto til f.eks. fyll i kyllingfilet.

Holder 3-4 dager i kjøleskap, - kan fryses om den ikke lages for tynn.

Ca. verdi i Fitday ved 3-4 ss olje (holder til fyll i 4 stk ca 200 grams kyllingfileter):

Total: 1012 Fat:100 900 88% Sat:16 144 14% Poly:18 162 16% Mono:62 558 54%Carbs:16 40 4% Fiber:6 0 0%Protein:22 88 9%Alcohol:0 0 0%


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.