Er det sånn at man må ha et lite øye på kaloriene også på denne kuren?
Har lest måltidsforslagene i boka, og syns det er en mye mer moderat bruk av fløte og fett der, enn det det er i mange av oppskriftene her inne. Ser at noen av oppskriftene hans inneholder mager kesam og mager smøreost.
Eller er det sånn at bare man ikke spiser for mye karbo,-"er det fritt frem"?
Altså: På ketolyse skal du spise når du er sulten, og spise deg passe mett :ja: Egentlig veldig enkelt og greit :) Ved økt fettinntak blir man fortere mett, og holder seg mett lenger.
Min erfaringer i hvert fall at en må passe på posjonsstørrelsene...
Jeg spiste rett og slett for mye - tror jeg - og gikk ikke ned.
Å lære seg når jeg var "passe mett" var for meg vanskelig, og jeg spiste nok mer enn det...i nesten 1 år før jeg innrømmet for meg selv at det antaglig var grunnen:p
Nå har jeg redusert på porsonene - økt fettmengden i forhold til resten - og tar nå av igjen:)
Så pass opp - her som med alt annet - er det mengden som teller!
vel til og byne med så spier man nok litt mye......men etterhvert så spiser man mindre, man blir fortere mett.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.