< Tilbake til oversikten

Jeg trenger tilbakemelding (Gerd ... og andre eksperter ...)

#1

Jannicke sa for siden:

Jaja, frustrasjonen er temmelig stor her hos meg da....
Har begynt på kuren i dag, nesten, eller altså, pga tomt kjøleskap, så ble det vanlig frokost og lunsh, men nå har vi handlet litt og da ble det Gerd sin oppskrift på lasagne.............

Den var KNALLGOD :D
Jeg laget den slik som det sto i oppskrifta.
Men nå stresset jeg lissom med å få til å lage den, så det ble ikke noe veiing eller noe.
Min mann og jeg spiste omtrent halve, pittelitt mer kanskje.

Men åssen vet jeg hvor mange karber vi har fått i oss da da?
Du Gerd vet kanskje hvor mange karber det er i den oste lasagnen??

Men burde jeg ha veid det jeg hadde på talerkenen min?

Den resterende halvparten av oste lasagnen tenkte vi ha til lunch i morra..... det er vl ok det?

En anna ting.
Etter at jeg for 4 år siden sluttet å røyke, så har jeg vert "avhengig" av dops........."noe" å putte i munnen..... være seg alt fra dent, ifa, kongen av danmark, lacrol, dunderbomber, extra, ricola, ja jeg har ALTID slikt i bilen, og i lommene på jobb. Spesielt på jobb....
Er det noe som er "akseptert" å suge på når man er på ketolyse kuren?

Og jeg ser ingen gullerot noe sted....er det ikke lov, jeg elsker rå gullerøtter jeg da.... men er det nå bare brokkoli og blomkål som er lov?

Hmmmm..............


#2

Gerd sa for siden:

Helt umulig å vite hvor mange karber du spiser, viss ikke du veier og regner :ja:

Men jeg kan ikke tenke meg at det er noen krise, sånn for en gangs skyld.

Gulrot er ikke ketolysemat :) For mye stivelse.

Og det er masse lovlige grønnsaker, bare tenk at de skal vokse over jorda.

  • litt løk og sellerirot går an. Men dette står det om i boka :D

Når det gjelder drops, er jeg usikker, men søk i forumet, det er en del tråder om akkurat det :)


#3

Jannicke sa for siden:

Jammen, når man lager den der ostelasagnen, så er vel den lik på mengde karber hver gang, er den ikke?
Slik at dersom en har regnet ut at 1/2 av den oppskrifta gir fekt 10 karber, så vet man det.....

Eller må hver ingrediens veies og måles og regnes på hver eneste gang??


#4

Yonah sa for siden:

Ja, dersom du veier paprika og løk, så blir det like mange karber hver gang. Men om du ikke veier kan det variere litt, for en paprika veier ikke nø*aktig det samme hele tiden.

Vei maten til du får det i fingrene.


#5

Kitt sa for siden:

På apoteket har de en serie drops som heter Fribol.:D
De er helt karbefri, men kan pga kunstig søtstoff gi problemer med vond mage om man spiser alt for mange!:eek:


#6

Minni1 sa for siden:

Jeg spiser sukkerfri Ifa. De som er i pose.


#7

celeste sa for siden:

Apotekets Fribol drops er veldig god. (skal heller ikke gi noen virkning på blodsukkeret) Søte Ifa i pose som tidligere nevnt, Rimi og Ica har sukkerfrie pepperdrops som er gode, men kan gi dårlig mage ved å spise for mye pga maltitolen. Helsekostbutikkene har også noen gode varianter.

Jeg også har vært avhengig av å ha drops/tyggis eller noe med meg, men holder på å venne det av meg :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.