aprikoser er uten tilsatt sukker og tørket mango fra nøttefabrikken er tilsatt rørsukker, men hva med alt det andre?
hva med tørket papaya som man får kjøpt i innvandrerbutikker (i mangel av bedre uttrykk), inneholder de tilsatt sukker. det smaker iallefall litt mindre søtt...!
(det gjør forøvrig yoghurtnøttene deres også)
noen som vet mere om dette? er det på den bra siden av utskeielser hvis man allikevel skal skeie ut?
Tydeligvis mange som lurer på dette. Og så er det sikkert noen her som vet alt, men som bare sitter og koser seg fordi vi lurer så fælt, og som sikkert ikke gidder å hjelpe oss på denne siden av jul. Sitter sikkert og venter til over nyttår når vi er i full gang med nyttårsforsettene og har nektet oss selv å spise dette likevel. :(
hmm... da velger jeg ihvertfall papaya foran mango(?) ;) men det beste er vel å rett og slett holde seg unna.. sukk :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.