Gerd sa for siden:
Salsadip
2 løk, kuttes i småbiter
4 hvitløkfedd, presses eller hakkes fint
2 røde chili (store), fjern frø og den hvite hinnen, hakkes i småbiter
smør til steking
Dette freses godt sammen
Ha i:
1 boks knuste tomater
½ kyllingbuljongterning
½ ss spisskumin
½ ts chilipulver
1ts kajennepepper
Dette småkokes en times tid.
Denne blir sterk.
Bruk mindre fersk chili viss du ønsker en mer ”medium” variant.
TIPS: Bruk engangshansker når du hakker chili, den saften sitter lenge i fingrene, og det svir noe fyktelig.
Super som tacosaus
Alldeles nydelig ved siden av ostechips.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1875&albumid=327&dl=1263744012&thumb=1[/img]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1675&albumid=130&dl=1251731090&thumb=1[/img]