< Tilbake til oversikten

Salsadip

#1

Gerd sa for siden:

Salsadip

2 løk, kuttes i småbiter
4 hvitløkfedd, presses eller hakkes fint
2 røde chili (store), fjern frø og den hvite hinnen, hakkes i småbiter
smør til steking

Dette freses godt sammen

Ha i:
1 boks knuste tomater
½ kyllingbuljongterning
½ ss spisskumin
½ ts chilipulver
1ts kajennepepper

Dette småkokes en times tid.

Denne blir sterk.
Bruk mindre fersk chili viss du ønsker en mer ”medium” variant.
TIPS: Bruk engangshansker når du hakker chili, den saften sitter lenge i fingrene, og det svir noe fyktelig.

Super som tacosaus
Alldeles nydelig ved siden av ostechips.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1875&amp;albumid=327&amp;dl=1263744012&amp;thumb=1[/img]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1675&amp;albumid=130&amp;dl=1251731090&amp;thumb=1[/img]


#2

Sophie sa for siden:

hvordan lager du ostechipsene dine?

Jeg har laget med bare skiver av vanlig gulost i micro på 3min, men jeg blir litt kvalm av de.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.