< Tilbake til oversikten

Syk på ketolyse ...

#1

Hannehk sa for siden:

Jeg har fått noe "svineri" :o og orker ikke spise noe... har kun spist salaten min i dag og bittelitt kylling og brokkoli.... men jeg orker ikke spise. Hva gjør dere med maten når dere ligger for telling? Går det fortsatt i ketont kosthold eller spiser dere det dere måtte orke? eller spiser dere i det hele tatt? synd å la dette dritet ødelegge hele greia mi her :(


#2

Kitt sa for siden:

Er du syk, så er du syk!:helsesjek
Du må sørge for å få i deg næring og det spiller ingen rolle hvor den kommer fra!
Telle karber kan du gjøre når du er frisk igjen!:ja:

God bedring!:klem:


#3

Gerd sa for siden:

Jepp, signerer Kitt her :ja:


#4

Photobscura sa for siden:

Jeg er ikke heeelt enig i det, da :p Bakterier digger sukker, så spis så lavkarbo du kan i alle fall.
Restitusjonen min halveres sikkert på lavkarbo, og jeg vil i alle fall ikke bli dårligere enn jeg alt er.

Hilsen også skikkelig svinaktig sjuk.


#5

Kitt sa for siden:

Om man har et virus som "svineri" spiller det jo ingen rolle om bakterier digger sukker!;)


#6

Hannehk sa for siden:

Som ved et mirakel våknet jeg og var mye bedre i dag :) og det eneste jeg hadde lyst på i går kveld var faktisk bringebær og fløte hehe og det spiste jeg til frokost i dag også :D så så veldig ille ble det jo ikke da..


#7

Carisma sa for siden:

Antioksidanter og fett, perfekt "bli frisk" mat! :D


#8

Photobscura sa for siden:

Jeg tror ikke at det er noe bedre om det er virus heller, da. Jeg mener bare det at (for min del i alle fall) man kanskje ikke burde se på sykdom som en frisone for drittmat ;).
Men det kan jo også ha noe med at jeg vet for min egen del som har spist sånn som dette i flere år bare vil forverre tilstanden :)


#9

Kula sa for siden:

Et høyt inntak av karbohydrater (samme hvor de kommer fra) reduserer immunforsvaret ganske effektivt, så det spiller nok en rolle.

Jeg har aldri vært mye syk, men siden jeg la om til et lavkarbokosthold for omtrent tre år siden har jeg hatt én (-1-) halsbetennelse - thats it!


#10

Carisma sa for siden:

Sambo drikker juice, spiser frukt, og litt brød i nye og ne. han fikk svineinfluensa (da han var ute og drakk øl :rolleyes:).... Jeg hanglet et par dager, og så ikke noe mer. Derimot smittet jeg beviselig to andre :rodme: Jeg tror at lavkarbo hadde en finger med i spillet! :ja:


#11

Karbosara sa for siden:

Jeg opplever selv at det å leve lavkarbo når man er syk er like lett som når man er frisk. Orker man ikke å spise, så orker man ikke...og det lille man spiser er jo ikke nødt for å være høykarbo da...

Har holdt meg generelt mye friskere på lavkarbo de siste snart to årene, og jeg er sjelden syk lenge av gangen.

Men da "trøster" jeg meg heller sjelden med høykarbomat.

Likevel ser jeg jo et poeng i at hvis man totalt mangler lyst på mat, og det eneste som frister er høykarbo, så er det jo godt å få i seg noe.:ja:

Merker gjerne en tendens til at folk "hopper" av lavkarbovogna når man har en livssituasjon som ikke stemmer med det hverdagslige, (sykdom, stressrelaterte problemer, sorg osv)

Selv opplever jeg at jeg blir sterkere mentalt også når jeg ikke styrer med karber i kosholdet når det er tunge tider...da holder jeg bedre ut det meste...

Så: er man syk...prøv å spise lavkarbo så blir man fortere frisk og har sterkere immunforsvar...tenker jeg...:)

:klem:


#12

Carisma sa for siden:

Innimellom er man også syk med ting som mer eller mindre kun høykarbo-ting kan fikse :rolleyes: Har selv hatt mageinfeksjon hvor det eneste som festet seg i systemet var loff uten skorpe :o

Forøvrig er jeg selv i en situasjon hvor jeg tidligere ville trøstespist is, og lurt på hvorfor verden var i mot meg. Nå er jeg en helt annen person, og klarer å holde fokus og være positiv. kjenner nesten ikke meg sjøl igjen! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.