< Tilbake til oversikten

Stephans gode lunch-kjøttpudding

#1

Nannah sa for siden:

1 kg kjøttdeig lr halvparten medisterdeig
1 stor løk(hakket)
2 dl ferdig tint grønnsak lr wokblanding delt i småbiter
2 egg
1/2 dl smeltet smør
salt, pepper
Baconskiver

Kle to silikon brødformer med bacon slik at skivene henger over kanten på sidene. Ha alt i kjøkken maskina og elt godt.kryddre etter smak.
Fordel kjøttrøra i formene og brett baconskivene over. Plasser en skive bacon på toppen på langs. Stek i 175g varmluft ca en time.
Avkjøles i formen i fettet evnt stikk noen hull i den kalde puddingen og hell fettet fra formen over puddingen igjen.
Skjæres i skiver..smaker nydelig på Oopsielapper med salatblad og majo...lr med salat til i matboksen:)


#2

Yonah sa for siden:

ÅÅÅÅ, nå fikk jeg lst på kjøttpudding! Jeg har kjøttdeig og frossen blanding av bacon og kjøttdeig... Ja, det blir kjøttpudding med masse godt krdder i! Noe slags wokblanding har jeg og!


#3

Lizzi sa for siden:

Denne var kjempegod:heia:
Kommentaren fra kjærestegutten var: : denne kan du godt lage igjen :)
Tusen takk for knall oppskrift.


#4

Photobscura sa for siden:

Denne skal jeg lage nu!


#5

Photobscura sa for siden:

Fy søren, dette var bra mat!
Jeg har nok til hele dagen i en sånn kubbe!
Putta en del grønnsaker i min, av ren latskap egentlig :p. Er nemlig veldig lei av å lage mat om dagen, og det inkluderer tilbehør :o.
Hadde i blomkål, brokkoli, purreløk, paprika og løk.
Neste gang tror jeg at jeg skal gjøre den litt sinna, inspirert av Ciss sin kjøttpudding, med jalapeño og sånn.

Her er et bilde av lekkerheten:


#6

Sarabi sa for siden:

Dette så godt ut! Skal prøve den ikveld.:)


#7

Jannicke sa for siden:

Unskyld jenter, men altså hvordan spiser man denne??

Hehe, joa, med kniv og gaffel..hehe jeg skjønner det, nei jeg tenker mer på hva har man til?
Er det lissom to skiver av denne til luncch, eller kan en ha grønnsaker til og saus og så er det middag....

Jeg har seriøst aldrig smakt kjøttpudding jeg.....


#8

Photobscura sa for siden:

Jeg har enten bare skjært meg en skive og spist med hendene eller kniv og gaffel, eller skjært skiver og varmet opp i stekepanna. Kjempegodt med majo på og litt salat ved siden av :)


#9

Nannah sa for siden:

Bruker den og som pålegg jeg...tynne skiver Nannah brød med tjukke skiver kjøttpudding på er godt :ja:


#10

Lizzi sa for siden:

Vi hadde den til middag, med grønnsaker til :)


#11

MyJuly sa for siden:

Lagde denne i går. Nam nam nam :-)
Falt i smak hos hele familien :-)


#12

jvb sa for siden:

Vi som ikke har varmluft? Husker aldri hvordan det var; er det litt høyere temperatur ca like lenge? Ja, ja, det ER siste gang jeg kjøper de billigste hvitevarene... :)


#13

Life_Tone sa for siden:

Når jeg lager kjöttpudding har jeg grönnsaker/salat og saus til! Spiser den som middag altså :)


#14

Nannah sa for siden:

175g varmluft tilsvarer 200g i en vanlig stekovn:)


#15

Krøllerellerei sa for siden:

Jeg kjenner jeg er litt forelsket i deg jeg. :D
I mitt hus er det ikke Ingerid Espelid lengre, det er Nannah!
Takk!


#16

sma sa for siden:

Denne tenkte jeg å lage i dag. Jeg elsker mat som lager seg selv. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.