< Tilbake til oversikten

Halvmaraton

#1

Ramah sa for siden:

Hei, jeg har falt for jogging som trening etterhvert som jeg har gått ned i vekt. Og nå har jeg meldt meg på halvmaraton i Oslo Maraton. Det begynner å nærme seg og jeg begynner å få litt nerver... Fra 100 kg til halvmaraton på 9 mnd...

Hvordan bør jeg legge opp spising i forkant for å kunne yte maks i 21 km? Skal jeg gå over til litt mer trege karbohydrater uka før og så karboloade dagen før? Jeg har vært i ketose siden februar (selvsagt med noen "sommerdager", men i det store og hele ketose). Jeg har løpt regelmessig i ketose og synes det går bra, men ettersom jeg ikke trente noe særlig før vet jeg ikke om jeg ville løpt raskere med mer karber i kroppen.

Er det noen her som har erfaring med dette? Lange løp eller birken el, og hvordan man bør spiste i forkant?


#2

Lava sa for siden:

Aner ikke hva du skal gjøre, men vil ønske deg masse lykke til!!

:heia: :heia:


#3

Kitt sa for siden:

Du kan jo ta en titt her og se om det er noe å lære!

Masse lykke til!:heia:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.