Lilli sa for siden:
Hva er sunnest av den vanlige og rødløk? :confused:
Lilli sa for siden:
Hva er sunnest av den vanlige og rødløk? :confused:
SunnhetMedSirrup sa for siden:
mins jeg har lest at vanlig løk og hvitløk hindrer kreft..
men begge kalles løk , må de jo ha noe tilfelles, så etter min mening skulle løk være sunt uansett type.. men hvitløk har mere karber, bare.. : D
Lilli sa for siden:
Ja nettopp. Det har jeg også hørt:D
SunnhetMedSirrup sa for siden:
da håper jeg også på en eller annen smarting som kan hjelpe oss! :D
grotingeling sa for siden:
Dette er hva jeg fant i matvaretabellen ang. karber i løk (pr 100 g):
Hvitløk -16,4
Løk (gul) - 5,7
Purreløk - 3,6
Rødløk - 5,7
Bruker selv stort sett rødløk da den er mildere på smak, og har lengst holdbarhet.
Løk er medlem i plantefamilien Allium
Lilli sa for siden:
Hmmm purre løk er jo kjempe godt da:rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.