
Levita sa for siden:
Kanskje en tilsvarende oppskrift finnes her fra før, men eg freister lykkja :)
En laksefilet per pers
Grønnsaker i biter etter ønske, f.eks. paprika, løk, brokkoli, hvitløksfedd..
Pittelitt karri
Olje
Revet fersk ingefær
Revet hvitløk
1-2 skiver gulost per laksefilet
Kutt grønnsakene i passe biter og legg i ei form, dryss på et ørlite snev av karri (jeg er "karridama", men akkurat til denne retten liker jeg at det bare er et hint) og en skje eller to med olje. Legg laksefiletene på toppen, pensle dem med en blanding av olje, ingefær og hvitløk (pass på at du pensler nok og får med litt godt med biter av revet ingefær og hvitløk på hver). Legg osteskivene på laksen og stek i ovnen på ca.200 grader til laksen er slik du liker den (20-25 minutter kanskje? Tid, mål og vekt er ikke min sterke side, kan ikke følge en oppskrift til punkt og prikke noen gang... :D)