< Tilbake til oversikten

Brokkoli grateng

#1

Janis sa for siden:

Kjempe godt som tilbehør!
Jeg har ikke regnet ut karb her. Men det er fort gjort. Blir kanskje 4 porsjoner.

Smelt ca 4 ss smør i en kjele og fres brokkoli i det.
Ha i 3 dl fløte, det skal kokes til brokkolien er litt kokt.
Ha i salt og pepper
Alt helles i en form, strø ost over
Gratineres midt i ovnen på 200 grader i ca 15 min.


#2

Carisma sa for siden:

Et tips til gratenger er å putte oppi en boks tine kremost med hvitløk også, blir veldig godt :D


#3

Janis sa for siden:

:) Skal prøves.

Den blir ikke litt tørr av det?


#4

Carisma sa for siden:

Jeg pleier å lage sausen for seg, ikke koke inn i brokkolien (selv om dette hørtes mye smartere ut :D) og den blir ikke tørr da. Bare tykkere.
Kan prøve med litt mindre mengde først kanskje.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.