Peach sa for siden:
Har prøvd å finne det ut, men finner ikke noe skikkelig svar.
Sliter noen dager å komme opp i 15 karber, sånn som i dag. Hvordan
virker det inn? bra/dårlig?
Peach sa for siden:
Har prøvd å finne det ut, men finner ikke noe skikkelig svar.
Sliter noen dager å komme opp i 15 karber, sånn som i dag. Hvordan
virker det inn? bra/dårlig?
Gerd sa for siden:
Blir det for ofte, kan kroppen gå i sparemodus.
En og annen sjelden gang gjør det ikke så mye.
Hva slags karber/grønnsaker spiser du da?
Peach sa for siden:
Har laget en del bomkålstuing, ellers woker jeg en del grønnsaker.
I dag laget jeg soppstuing, men så jo at det ikke var spes mye karber i sopp....
Prøver å ikke kjøre så voldsomt på med melkeprod da kroppen ikke er så veldig fornøyd med sånne ting. Bruker da Soyaprodukter, og de inneholder mindre karber enn feks fløte.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.