< Tilbake til oversikten

For lite karber ...

#1

Peach sa for siden:

Har prøvd å finne det ut, men finner ikke noe skikkelig svar.
Sliter noen dager å komme opp i 15 karber, sånn som i dag. Hvordan
virker det inn? bra/dårlig?


#2

Gerd sa for siden:

Blir det for ofte, kan kroppen gå i sparemodus.
En og annen sjelden gang gjør det ikke så mye.

Hva slags karber/grønnsaker spiser du da?


#3

Peach sa for siden:

Har laget en del bomkålstuing, ellers woker jeg en del grønnsaker.
I dag laget jeg soppstuing, men så jo at det ikke var spes mye karber i sopp....
Prøver å ikke kjøre så voldsomt på med melkeprod da kroppen ikke er så veldig fornøyd med sånne ting. Bruker da Soyaprodukter, og de inneholder mindre karber enn feks fløte.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.