< Tilbake til oversikten

Jukse-Budapestrull eller bløtkakebunn

#1

Skippy sa for siden:

Jukse-Budapestrull:
6 eggehviter
2dl sukrin
1 pose Heistad vaniljesauspulver

Visp marengs av eggehviter og sukrin, ca 10 minutter så her trengs maskin. Hell i pulveret mot slutten av tiden. Bres ut på smurt bakepapir, passer til en hel bakeplate. Stekes på ca 170 grader i 20 min.

Avkjøl, skjær i to og fyll inni og oppå med krem og multer(Budapestrull har ofte aprikos i), dryss litt valnøtter over. Denne kaka er best dagen etterpå. Obs, det går ikke å rulle denne siden bunnen blir litt sprø.

Bunnen kan også brukes som bøtkakebunn, dynk den da med f.eks utblandet Fun eple-pæresaft og fyll med det du vil. Da er kanskje kaka best ganske nylaget.

Kanskje noen gidder å regne karber her?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.