
BigO sa for siden:
Jeg bakte dette brødet forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=25639 her om dagen, føltes som brød og smakte faktisk veldig bra.
Jeg har ikke savnet brød en eneste gang på 5 måeder, men må innrømme at en skive av dette med en solid mengde majones, skinke, ost og litt krydder passet meg utmerket.
MEN nå har jeg testet det i 3 dager, 2 tynne skiver hver dag med flere timers mellomrom. Jeg har vært oppblåst, litt hard i magen, har i tillegg gått opp i vekt i løpet av disse dagene. (1.5 kilo)
Ren tilfeldighet eller kan det være noe i brødet. Jeg tenker kankje glutenmelet (proteinet) kroppen min sliter litt med å bryte ned? Eller mye fiber kanskje? Ikke spist noe særlig fiber fra annet enn grønnsaker før jeg lage dette brødet.
Ellers spiser jeg som jeg har gjort i 5 måender. Ikke spist noe ekstra karbo som skulle gjøre dette heller.
Noen erfaring?