< Tilbake til oversikten

Indisk suppe

#1

Irenesol sa for siden:

Dette er det beste jeg vet i hele vide verden! Og ungenes favoritt.

Ingredienser:
2 store løk
1 hel kinesisk hvitløk
Karri (jeg bruker ekstra sterk som kjøpes på "innvandrerbutikker"
2 bokser herm. tomater, gjerne med chili og hvitløk
5 dl. kremfløte
Kinakål

-Del løken og hvitløken og stek sammen med karri til den er myk og blank.
-Ha i de hermetiske tomatene og la det koke en stund
-Ha i kremfløten og kok opp
-Bruk stavmikser og kjør suppa glatt
-Smak til med karri, jeg liker den sterk
-Ha i stekte scampi, må ikke kokes mer (kylling kan også brukes)

Når du serverer, putt kinakål i suppetallerkenen før du har i suppa.

Serveres med nanbrød og mangochutney for de som kan spise det.

Lager raita til, som jeg tar litt av

2 dl. youghurt naturell
1 tomat i biter
7 cm. agurk i biter
2-3 teskjeer mintsaus eller mintgele
Litt chilipulver
Blandes
Rett før servering, ha i koriander

Enloy!
Ha i


#2

Ninaland sa for siden:

Hvor mye scampi har du i her? og hvor lenge skal de stekes?


#3

Irenesol sa for siden:

Bruker 500 gram, og de stekes til de er ferdige. Dvs. til de er rosa tvers igjennom. Bruker bare rå scampi. Ååå, nå fikk jeg lyst på denne suppa til middag :)))


#4

teleslynga sa for siden:

Dette såg godt ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.