Irenesol sa for siden:
Dette er det beste jeg vet i hele vide verden! Og ungenes favoritt.
Ingredienser:
2 store løk
1 hel kinesisk hvitløk
Karri (jeg bruker ekstra sterk som kjøpes på "innvandrerbutikker"
2 bokser herm. tomater, gjerne med chili og hvitløk
5 dl. kremfløte
Kinakål
-Del løken og hvitløken og stek sammen med karri til den er myk og blank.
-Ha i de hermetiske tomatene og la det koke en stund
-Ha i kremfløten og kok opp
-Bruk stavmikser og kjør suppa glatt
-Smak til med karri, jeg liker den sterk
-Ha i stekte scampi, må ikke kokes mer (kylling kan også brukes)
Når du serverer, putt kinakål i suppetallerkenen før du har i suppa.
Serveres med nanbrød og mangochutney for de som kan spise det.
Lager raita til, som jeg tar litt av
2 dl. youghurt naturell
1 tomat i biter
7 cm. agurk i biter
2-3 teskjeer mintsaus eller mintgele
Litt chilipulver
Blandes
Rett før servering, ha i koriander
Enloy!
Ha i