< Tilbake til oversikten

Tilbehør til lungemos

#1

Photobscura sa for siden:

Det er litt merkelig, men jeg har faktisk ikke tenkt på hvor mye innmat jeg har gått glipp av siden jeg ble veggis, og ikke vurdert etter at jeg begynte å spise kjøtt igjen!
Jeg kom over en pakke lungemos på butikken, ikke var den voldsomt dyr, og fettinnholdet høyt og karbomengden var vel på tre gram.
Jeg elsker innmat :D Faktisk! Og særlig lungemos og lever. Høhø.

Men! Jeg husker at da jeg spiste det før, så tilberedte mamma det med poteter! Hva ville vært et fullgodt alternativ nå? Jordskokk, kanskje? Jeg aner ikke ... Noen forslag?


#2

Yonah sa for siden:

Smørdampet rosenkål eller blomkålmos?

Jeg liker ikke innmat( klæssete ja..), lungemos er sånt vi gir til hundene om vi ikke rekker doktor d*regod når vi går tom for hundemat..


#3

Photobscura sa for siden:

Joda! Det kan sikkert funke. Men ... Blomkål er jeg såå lei av, og jeg tenkte vel kanskje mere på noe som kan mørnes og skjæres i biter. Potetene, så vidt jeg husker, ble jo stekt sammen med lungemosen. Jeg er ikke det minste klæssen, og innmat synes jeg er vidunderlig! Blodpudding med sukker! Nam nam :lol: (kan man spise det med splenda/sukrin/stevia, tro? :p)


#4

Yonah sa for siden:

Kålrabi, er det for mange karber for deg en gang i blandt? Kanskje litt m*e når det er karber i lungemosen og...

Men rosenkål med masse smør var digg altså, akkurat satt til livs 100g med eh... masse smør:D


#5

Photobscura sa for siden:

Jeg teller ikke karber, jeg, altså. Så det er ikke så farlig. Har et sånn ca tak på 70, men spiser rent og hva som faller meg inn derunder.
Tar også hensyn til GI og kålrabi har lav GI. Det kan jeg unne meg i blant.
Jeg spiser rosenkål med smør, urtesalt og nykverna pepper over en lav sko! Reneste snacken :D


#6

Photobscura sa for siden:

Er det noen flere her som har tips til tilbehør?


#7

luringen sa for siden:

smørstekte aspargesbønner?

Råskostsalat?

stekt squash i biter med litt løk?


#8

Photobscura sa for siden:

Hmmm ... Takk for tips! Jeg får prøve meg litt fram! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.