< Tilbake til oversikten

Fedon Lindberg i Puls nå

#1

Huldr sa for siden:

Nå snart kommer Fedon Lindberg på Puls og tipser om hvordan vi kan kose oss i jula uten å svi for mye for det i januar :) Sikkert mest for ikke-lavkarbere, men...


#2

Summer sa for siden:

Pingle!!!!:rolleyes::rolleyes:

Han nevnte ikke sukkerert i marsipan,- når det er 40-60% mandler, så er det 40-60% sukker !!:blinke:

[center]:nedfor: *skuffet* :nedfor:

[/center]


#3

Summer sa for siden:

Spørsmålet mitt kom med!! :D

Hørte dere det? :D

Det svaret likte jeg. :ja:


#4

smosje sa for siden:

Jeg så det ikke (naturlig nok....)

Hva spurte du om Lise? Og hva svarte han?

veldig nysgjerrig person sitter i nederland og lurer


#5

HP sa for siden:

Sendingen var på NRK nett-tv ;)


#6

Summer sa for siden:

Du kan se det på nettv neste gang da..;)
Jeg bare komenterte det jeg skrev over at han ikke nevnte sukkerert i marsipan,- når det er 40-60% mandler, så er det 40-60% sukker ! Om ikke han synes det var viktig. :)

Svaret var at det var det jo, men i forhold til annet snop, så var marsipan mye bedre..;) også fortalte han litt om at en måtte sjekke innhold for mengde marsipan og at en kunne lage sin egen :)


#7

Kristian sa for siden:

Det var enda godt for jeg har spist mye marsipan:rolleyes:

#8

smosje sa for siden:

:rodme:

#9

Summer sa for siden:

...meeeen selvsagt var rene nøtter uten sukker best..;)

#10

HP sa for siden:

Hilsen onkel fedon ;)


#11

smosje sa for siden:

:ja:

Stusset litt over det her med marsipan-uttalelsen hans... Mener at mamma alltid har sagt (mamma'er har alltid rett vet dere) at marsipan er noe av det værste; nettopp fordi det er så uhorvelig mye rent sukker i :confused: . Det er jo som du sier Lise, 40-60% sukker...

La oss si det sånn: Hadde noen hoiet meg frem om jeg fortalte at jeg hadde spist
50 gram mandler en dag pluss 50 gram rørsukker?
eller hadde dere syns jeg hørtes bedre ut om jeg sa jeg hadde spist 100 gram lindt 75% ? Nå bare spør jeg, altså.
Nøttene i marsipanen fatter jeg poenget med, men SÅ mye rent sukker a gitt?

Forresten er jeg MEGET glad i marsipan, så det gjør meg ingen verdens ting å få en velsignelse på at det er foretrukket fremfor andre ting - men jeg forstår det ikke helt... :rolleyes:


#12

guro sa for siden:

Det må være konvensjonell marsipan sammenlignet med konvensjonelt snop det er snakk om. Da er marsipan rimelig bra, tross alt!


#13

Huldr sa for siden:

Du trenger ikke å rødme altså Smosje, for det var på TV jeg mente... :) Nett-tv var vel etterpå det da. Så ikke det jeg heller.

Nå har jeg nettopp satt til livs noen stenger med... marsipan!! :eek: Og to klementiner.
Hmm... tror jeg skal skylde på dere, jeg... :rolleyes:


#14

HP sa for siden:

Men jeg tror det er i en av få sammenligninger som Julemarsipangrisen kommer godt ut av... ;)


#15

Kristian sa for siden:

Jeg kjøpte ferdigmarsipan fordi barna ville vise oss at de kunne lage rose. Det var faktisk hele 90% karbh. i den. det var også mye fett og protein så det vil si at den ikke inneholder mye vann.
90%, og jeg som hadde en grense på 6%.:o

Jeg har tenkt litt og kommet frem til at kaker og sånt ofte er en salig blanding av veldig sunne ting og veldig usunne ting for kaker inneholder ofte bær, nøtter, mandler og egg, :) men samtidig inneholder de svært mye sukker og hvetemel. Men tar du bort sukker og hvetemel er det ikke mye kake igjen:(


#16

Summer sa for siden:

Joda, det finnes andre alternativer...;)
I siste boken til Lindberg er det en flott sjokoladekake uten mel, nøttebunn kan helt fint lages uten sukker, med annet søtstoff, og smørkremen ligeså..:)
Det finnes endel flotte alternativer. En kan også lage is av kremfløte og egg og hakket 86% sjokolade (søtet med feks. stevia..:)


#17

HP sa for siden:

Det ligger et par under oppskrifter

#18

HP sa for siden:

bare hyggelig ;)



#20

Iset sa for siden:

CAVALIER har jo sukkerfri masripan som smaker ganske digg da. :) Men så må man veie opp om det er verdt å sitte på do hele jula også da.....


#21

HP sa for siden:

Også er den dyr da... :p 47kr for 100g.

Jeg har spist 1, også har jeg en i skapet :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.