< Tilbake til oversikten

Middag til å fryse ned i porsjonsformer?

#1

Yonah sa for siden:

Jeg har kjøpt en haug foliformer passende til en porsjon middag/lunsj mm og tenkte å lage en masse mat som lett kan varmes opp.

noen som har forslag? ostelasagn er selvsagt, men så har jeg en kilo kyllingfilèet, forslag? div grønnsaker har jeg og.


#2

Anne sa for siden:

Denne er himmelsk og går fint å fryse...
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1758&highlight=Simsalabim
Bytt bare ut kyllingkjøttdeigen med små kyllingbiter:ja: Og ha gjerne i mer av grønnsakene. Nøtter kan du ha i når du spiser event. Går også fint uten.
retten kan du trikse og mikse med som du føler for ang andre/mer ingredienser.


#3

Ivory sa for siden:

Himmelsk gryterett? Pizza? :)




#6

Yonah sa for siden:

Takk, det hørtes godt ut!


#7

Cornelia sa for siden:

Jeg synes at god blomkålstappe er fint å ha i frysern!
Som ferdig tilbehør.
Ostelasange er jo veldig godt da!
Og ferdige pizzabunner er fine å ha i frysern.


#8

Yonah sa for siden:

Lavkarbopizza spiser jeg sjelden, det er ikke så godt at jeg gidder å lage det.

Blomkålmos bruker jeg ikke så me mere, lager heller jukseris. Men jeg spekulerer på om det går fint å frse revet blomkål uten at den mister sprøheten, jeg pleier vanligvis bare å frese den kjapt i panna så den ikke blir m*k.

Ostelasagne skal jeg lage i dag, må på butikken først etter fløte/CF.

I går laget jeg en gr*te lignende den Anne linket til, men brukte bare rosenkål som grønnsak. Fikk 6 porsjoner og det er jo middag som lett kan tas frem.


#9

Carisma sa for siden:

Gratinert blomkål/brokkoli med enten skinke eller bacon. Det smaker bare bedre etter en dag eller to, evt etter gjenoptining :D


#10

Yonah sa for siden:

oppskrift?



#12

Yonah sa for siden:

Takk! Biter med k*lling er nok godt i, og billig;) Må spise litt billig mat for tiden;)


#13

Carisma sa for siden:

Jeg bare halvkoker grønnsakene, lager hvit saus med litt av krafta oppi, steiker bacon eller bare kutter opp skinke. Innimellom bruker jeg en boks smøreost med hvitløk i sausen. Has i en ildfast form, og masse ost på toppen. Stekes i ovn til osten er smeltet, evt sprø. :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.