< Tilbake til oversikten

Blomkål og kantarell

#1

Celine sa for siden:

Det er jo ikke noen middagsrett da men jeg syntes den passet best under middag siden det helst er et middagstilbehør (som selvsagt kan spises når du vil :) )

Du trenger:
Kantareller (selvplukkede eller kjøpte, ferske eller frossne)
Blomkål
smør
creme fraiche

Del kantareller og blomkål i passende små biter (ca samme str)
Fres kantarellene i smør til de begynner å avgi fuktighet og ha i blomkålen, la dette koke en stund til blomkålen er blitt mør.
Ha i creme fraiche og rør dette godt inn, la det putre litt til og
SERVER !!
Passer til det meste av kjøtt :) Tilpass mengdene etter hvor mye du vil ha, men husk at kantareller krymper ganske mye når de varmebehandles.


#2

Carisma sa for siden:

Dette skal jeg ha til nakkekotelettene i dag! :ja:


#3

Bee sa for siden:

Nam nam! :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.