< Tilbake til oversikten

Hva kan jeg bruke Guacamole til og hvor lenge holder den seg?

#1

Sophie sa for siden:

Laget tacopai og Guacemole i går, nydelig:). Har endel guacemole igjen. Har dere tips til hva jeg kan lage å bruke den til? Ikke taco, det har jeg allerede spist. Fisk kanskje? Kylling?

Hvor lenge holder hjemmelaget guacemole seg i kjøleskapet? Det er avocado, cf, sitronsaft, hvitløk og olje i den.


#2

@nita sa for siden:

ostechips og dip :P
Ongene her i huset har fått dilla på det , så her i huset spiser vi det ofte nå...


#3

Abbe sa for siden:

til det meste syns jeg :D

Var veldig godt til kylling ihvertfall, og jeg hadde det også til omelett her en dag.


#4

Carisma sa for siden:

Det er vedig godt til kylling, eller til stekt kjøttdeig. Eller ostechips som nevnt over her :D
Den holder nok ikke mer enn 2-3 dager. Kan bli litt brun, men den er ikke farlig for det.


#5

luringen sa for siden:

tacokjøttdeig, rømme, guacomole, ost: gratiner...mmm
Eller som dipp til grønnsaker
med kylling ja.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.